Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 200-400 ezer között kereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

200-400 ezer között kereső férfinek nem jár jobb fajta nő? Miért csak a tehén típus?

Figyelt kérdés
2023. máj. 29. 14:52
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

9: nem tudom, hogy mirol beszelsz, egyertelmuen jo faszi, szepek a vonasai, nem nez ki igenytelenul, mincs "budos hatasa". A csaj is szerintem atlagosan bajos.

Mondjuk nekem a latvanyosan eltulzott reakcioi miatt nem kelleme a tiktokrol, olyan eroltetett.

2023. máj. 29. 15:34
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
amíg pénzben méred a nőket és semmi mást nem tudsz beletenni egy kapcsolatba a pénzeden meg a farkadon kívül addig minden nőnél esélytelen vagy.
2023. máj. 29. 15:38
 13/28 anonim ***** válasza:
48%

11:

A fiút a lány tette tiktokra (gondolom hogy vele nagyobb nézettsége legyen), nyaraláson ismerte meg (ezt az egyet tudom róla), szerintem a lány akkor már Amerikában tiktoker volt. De csak 2-3 videót láttam tőle.

Az eltúlzott reakciók valószínűleg a videó miatt vannak :)

2023. máj. 29. 15:42
 14/28 anonim ***** válasza:
12%

6: Hát magánéletet influenszerkedni szerintem minden, csak nem szimpatikus dolog. De mi a koncepció? Egy olasz pasi elvett egy amerikai nőt. És?

Amúgy férfiként írom, hogy az olasz 20-asok között elég átlag a pali.

2023. máj. 29. 16:03
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
Tudom, hogy a video miatt van. Pont ez mem tetszik, hogy annyira egyertelmuen megjatszott de megis ugy allitjak be, mintha az oszinte reakcioja lenne. Vagy legalabbis a nezoik tobbsege ezt hiszi.
2023. máj. 29. 16:04
 16/28 anonim ***** válasza:
7%

11-es "nincs budos hatasa" xD ezzel be is araztad magad...ha nalad ilyen kriteriumokat kell megugrania egy pasinak, akkor el tudom kepzelni milyen top noci lehetsz :D

Egyebkent a videoban szereplo no+ferfi kombo tokeletes looksmatch...mindketto az atlag also felet surolja, vagy talan kicsit atlag alattiak.

2023. máj. 29. 16:15
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
Mert a tehen tipus orul ha valaki megdugja, a jo no meg olyat keres aki finanszirozza a szarjait, cipők, nyaralas, ekszerek, stb. A tehenekkel a gazdagabb palik( es most nem feltetlen az extrem gazdagokra ertem), hanem akinek sajat haz kocsia van legalabb, azert nem jonnek ossze, mer megkaphatjak a vekony lapos szepsegeket is. A szepsegek meg minek jojjenek ossze olyannal aki meg szarer hugyer robotol es meg csoves mer haza sincs? Ezer maradnak a budos tehenek aki minimaler dolgozik.
2023. máj. 29. 16:34
 18/28 anonim ***** válasza:
55%

Ha a videóban szereplő fiatal sportos srác átlag alatti, akkor mit mondasz azokra akiket napi szinten látok a metróban?

Löttyedt vagy sörhasú, puhatestű harmincasokra?

A büdöst arra érti, hogy sok férfi életében nem találkozott férfi parfümmel, pláne nem használta!

2023. máj. 29. 17:16
 19/28 anonim ***** válasza:
6%
18. Azt hogy ki átlag/alatti/feletti általában egy korosztályon belül nézve értik. A 18-100 évesek közt átlagnak lenni nem valami nagy teljesítmény, a 20-30 évesek közt annak lenni már nagyobb.
2023. máj. 29. 17:18
 20/28 anonim ***** válasza:
25%
Te jobb fajta vagy?
2023. máj. 29. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!