Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200-400 ezer között kereső férfinek nem jár jobb fajta nő? Miért csak a tehén típus?
9: nem tudom, hogy mirol beszelsz, egyertelmuen jo faszi, szepek a vonasai, nem nez ki igenytelenul, mincs "budos hatasa". A csaj is szerintem atlagosan bajos.
Mondjuk nekem a latvanyosan eltulzott reakcioi miatt nem kelleme a tiktokrol, olyan eroltetett.
11:
A fiút a lány tette tiktokra (gondolom hogy vele nagyobb nézettsége legyen), nyaraláson ismerte meg (ezt az egyet tudom róla), szerintem a lány akkor már Amerikában tiktoker volt. De csak 2-3 videót láttam tőle.
Az eltúlzott reakciók valószínűleg a videó miatt vannak :)
6: Hát magánéletet influenszerkedni szerintem minden, csak nem szimpatikus dolog. De mi a koncepció? Egy olasz pasi elvett egy amerikai nőt. És?
Amúgy férfiként írom, hogy az olasz 20-asok között elég átlag a pali.
11-es "nincs budos hatasa" xD ezzel be is araztad magad...ha nalad ilyen kriteriumokat kell megugrania egy pasinak, akkor el tudom kepzelni milyen top noci lehetsz :D
Egyebkent a videoban szereplo no+ferfi kombo tokeletes looksmatch...mindketto az atlag also felet surolja, vagy talan kicsit atlag alattiak.
Ha a videóban szereplő fiatal sportos srác átlag alatti, akkor mit mondasz azokra akiket napi szinten látok a metróban?
Löttyedt vagy sörhasú, puhatestű harmincasokra?
A büdöst arra érti, hogy sok férfi életében nem találkozott férfi parfümmel, pláne nem használta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!