Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31 évesen, 138 kilós sörkedvelő férfinak lehet esélye egy 20 éves bombázó modellalkatú lánynál?
Figyelt kérdés
220.000 nettóm van, egy Suzuki SX4-em van.2023. máj. 27. 07:39
11/22 anonim válasza:
Sanszod sincs.
Indoklás: incel vagy.
13/22 anonim válasza:
Te egyébként mit eszel, hogy 138 lg vagy ?
Mert gondolom ahhoz már mennyiséget kell fogyasztani.
14/22 anonim válasza:
#13 amúgy ja, 220 ezer nettóból hogy telik neki ennyi kajára? xd
15/22 anonim válasza:
"ahhoz már mennyiséget kell fogyasztani"
Azt csak hiszed. Eleg hozza egy szar hormonhaztartas.
38F incel
17/22 anonim válasza:
14. A szar minőségű kaja, a szénhidrát olcsó. Tészták, kekszek, chipsek és hasonló kaliberű szarok. Ezekből most is 10 ezer forintból baromi sokat lehet venni kalóriatartalom szempontjából.
18/22 anonim válasza:
Miért nem egy hozzád hasonlóan elhízott, 30-as sörkedvelő nőt keresel?? Egy 20-on éves, jó testű csinos nő teljes joggal fog hasonló kaliberű, jó testű, jóképű férfival kezdeni egy elhízott, sört vedelő, 10 évvel idősebb pasi helyett.
19/22 anonim válasza:
#15 nem ismered az alkímia egyik legfontosabb szabályát ?!
Nem teremthetsz valamit a semmiből !
Szóval a 138 kiló csak úgy nem jelenhet meg senkin.
20/22 anonim válasza:
"Azt csak hiszed. Eleg hozza egy szar hormonhaztartas."
A legszarabb duma. Én is hormonbeteg vagyok és nem vagyok akkora, mint Jabba. Tehát az ilyen átlátszó kifogások nem működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!