Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Németországban valóban elterjedt a magyar férfiakról, hogy jóképűek, nagy a farkuk és jók az ágyban?
Nekem tetszenek a német nők, és nem csak nekem igazából effektíve szépek is. Nálunk csak azért tartják csúnyáknak a köztudatban mert levontak egy hibás sztereotípiát azokról a 2. vh után férjet kereső NDK-s nőkről akik ide is jöttek, de nyilván azok kényszerültek kelet-európai férjet vadászni, akik a helyi férfiaknak nem kellettek, tehát az alsó pár százalék. Így hibásan, a legcsúnyább német nőket vetítési alapnak véve vontunk le következtetést a teljes német női társadalomról.
Na de a kérdés most az, hogy azok a sztereotípiák viszont valóban léteznek miszerint a magyar férfiak jó pasik? Akik kint élnek tapasztalnak efféle pozitív megbélyegzést?
Nem, nekem rengeteg mérnök meg orvos meg IT-s ismerőseim is vannak akik kijutottak. Valamint rengeteg jó szakmunkás.
De zömmel férfiak, a nők azok többnyire, vagy takarítók vagy prostik, ez tény.
Szerintem vagy nem tartnak minket semminek, mert elszarják a magyarokat, vagy tényleg kelet európai, esetleg balkáni söpredék szintjére gondolnak minket is. De a legtöbben valószínűleg nem is tudnának különbséget tenni sem a magyar, sem a szlovák, lengyel, bolgár, szerb között sem.
Ahogy igazából te se nagyon.
Több ismerősöm állította egymástól függetlenül, hogy a müncheni régióban nagyon megbecsülik a magyart, de minden más nációt is, abban az esetben, ha a kötelességét 100%-ban teljesíti. A rád bízott munkát precízen és tisztességesen kell elvégezni, utána pedig a kutyát sem érdekli, hogy mivel foglalkozol, mit csinálsz, hogyan öltözöl, stb.. Erre az egyre háklisak a németek és a szabályok betartására.
Az egyik ilyen ismerősöm a fél életét ott élte le, a másik pedig 30+ éve dolgozik kint hazajáró vendégmunkásként.
Az ügyeskedő, mindent okosban megoldó gondolkodást, meg a balkáni "jóvanazúgy" hozzáállást nem csípik, azzal elástad magad. Pedig németek is vannak ilyenek, de hát ők németek, nem bevándorlók.
A német nők sokfélék, ahogy a magyarok is. Bizonyára vannak sokan, akiknek bejönnek a magyar férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!