Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fejlesszem a kommunikác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejlesszem a kommunikációmat?

Figyelt kérdés

Olvasok, filmeket nézek, podcasteket hallgatok. Tudjátok vannak azok a lányok, akik bolondosak, sok témában okoskodnak. Na én nem ez vagyok. Inkább a mély beszélgetéseket szeretem, bár szoktam poénkodni, nevetgélni. Na ez az a stílus amit kb mindig az első randin friendzonolnak. Ápolóként a munkámban ez hasznos, de az életben.. Hogyan fejleszthetném a kommunilációmat, hogy sikeresebb legyek a párkeresésben?

2 kapcsolatom volt, a többi csak ilyen barátság extrákkal dolog. Fiúk lányok segítsetek légyszi :)

26/n

2023. máj. 22. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csakis úgy tudod fejleszteni, ha gyakorolsz.. máshogy sajnos nem.

Illetve beszélges sokat az ellenkező nemmel. (Vagy épp azonos)

2023. máj. 22. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Nincs veled semmi baj. A bolondozós lányokkal sem akar minden pasi járni. Vannak, akiknek inkább a komolyak jönnek be, mint te, csak mostanában lehet nem őket találtad be. Nehéz a párkeresés manapság, mert mindenkinek tengernyi opciója van.
2023. máj. 22. 12:44
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem se akarj megváltozni. Én is inkább a komolyabb típushoz tartozok, és ez is bejön a pasiknak általában.
2023. máj. 22. 12:46
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Én sejtem, mire gondolsz, mert engem is gyakran tettek barátzónába, és én is úgy éreztem, hogy azért, mert nem vagyok elég laza, szórakoztató csaj. :/ Pláne azzal nem, akit még nem is ismerek.

De hiába nehezebb így, sajnos szerintem az alap habitusunk nem nagyon tud változni, de azt már megfigyeltem viszont, hogy amikor nagyon jó kedvem van, sokkal beszedésebb vagyok.

2023. máj. 22. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Higgyétek el, hogy laza, nagydumás csajokat is tesznek barátzónába, sőt. Nem ezen múlik.
2023. máj. 22. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Emberek közt.
2023. máj. 22. 13:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen, csakis emberek közt gyakszi a nyerő.
2023. máj. 22. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Haha engem meg pont azért szoktak barátzónába tenni, mert túl laza vagyok :D ezeknek a pasiknak semmi nem jó 😂
2023. máj. 22. 13:43
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
#8 valljuk be, valójában azért kerül valaki barátzónába, mert nem tartják elég vonzónak a dugáshoz. Tökmindegy, hogy laza vagy komoly.
2023. máj. 22. 13:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
8-as vagyok. Jaaa, arról szó sincs, inkább azt szokták mondani, hogy nagyon is hazavinnének, de kapcsolatra nem. Be is próbálkoznak általában.
2023. máj. 22. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!