Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezután is mellé kellene ülnöm?
Múlt héten vettem a bátorságot és leültem egy lány mellé a buszon, aki nagyon tetszik. 30 percen keresztül nagyon jól elvoltunk, viszont kiderült, hogy van barátja... Ezek után is vele kellene utaznom és "jópofiznom" a megállóban, mert szerintem anélkül kínos lenne.
Azt hozzáteszem, hogy a busz teljesen üres volt, tehát egyértelműen tudta, hogy miért ülök mellé, plusz mindketten ugyanakkor ugyanazzal a busszal megyünk haza munkából és csak egy órával később jön a következő
Hát ha csak azért ültél mellé, hogy felszedd, akkor hagyjad.
Szerintem viszont szívesebben töltöd vele az időt az utazás során, nem?
Még az is benne a pakliban, hogy ugyan van barátja, de nem is olyan jó az a kapcsolat... és egyszer még meg is lehet a gyümölcse a közös buszozásoknak.
Elszeretni más nőjét nem túl tiszta játék maradjunk annyiban. Tudom manapság fel sem merül mert a morál a béka pitsája alatt van, csak úgy eszembe jutott.
Köszönsz neki egy mosoly és csáó nem kell túlgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!