Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 éves férfi már nagyon elvan késve a normális kapcsolat kialakításában?
A szüleivel laktak csóró körülmények közt. A szülei 4 éve haltak meg. Azaz a férfi 31 éves koráig úgy volt kezelve mint egy “gyerek”. Haza nem is lehetett volna lányt vinni. Kiváncsi idősek voltak és mindenbe beleszóltak/szabályoztak. 20 as éveiben volt dolga 1-2 lánnyal de szexig se jutott el. Most itt van 35 évesen tapasztalatlanul és az élet nehézségei miatt megviselten. Mérgesen,túlsúllyal, rosszul fizető állással. Semmi egzisztencia.
Van esélye még megismerni egy nőt aki így elfogadja ? Vagy ha kibírt 35 évet így akkor már mindegy a maradék 20 ra ha magányos marad?
Nem akarok tanulni mert az iskolában is sok rossz élményem volt. És ahhoz kapcsolom tudat alatt a tanulást. Plusz voltak tantárgyak amiben mindig gyenge voltam. Pl a matek és az idegen nyelv. Miért erőltessek valamit a munka mellett pihenés helyet újra ? Bármi változott vajon az elmúlt 10 en akárhány évben? Nem hiszem! Ugyan úgy nincs kedvem a matekhoz stb. Unalmasnak találtam.
Munkahelyet azért nem akarok váltani mert ezt megszoktam. És mivel nincs se félre tett pénzem. Se senki segítségem. A kötelező számlák meg csak jönnek. Kilepek és keresek új melót addig még nem találok , miből éljek ? Ha 3 hónapig nem találok? Kikeruljek az utcára ? Kockáztassam ? És ha lesz másik munka tegyük fel de még ennyit se akar fizetni amit itt megszoktam ? Rosszabbak a körülmények és a munkatársak? Utána már nem lehet visszamenni a régihez ahonnan kiléptem.
Az a baj, hogy te sem érted a világot.
"Agyátültetés"
Mert szerinted ez így működik?
Mondok valamit.
A kérdezőnek tetszik egy csaj, fb-on ismerőse, átadja neked a telóját.
Beszélgess vele, aztán szervezz le egy randit.
Menne? Ahh persze mondanád, értek én a nőkhöz b+
Aztán nem értenéd mi a gond, mikor leszar/kioffol.
Megmondom: agyat cseréltek, de külsőt nem.
Ami működik a te mondjuk 10/7-8 fizimiskáddal, az nem fog az övével (ami mondjuk csak egy 4)
Persze lehet te férfi szemmel nem látsz különbséget magatok közt, de a nők sokszor olyan palikra mondják hogy csúnya/hányinger hogy csak nézek.
"rosszul fizető állással"
"300 ezer körül keresek"
Ez a mediánbér felett van te kis hazudós 😃
37
300 ezer édes kevés, több m8nt a duplájat kapom, es ez itt szar fizetesnek számit Bp.n! Na persze, ha nem.voltál lusta tamulni, mint a kérdező!
Kerdező, ha jól ertem, nincs semmid, szrul keresel, nincsenek ambicioid, nincsenek céljaid, de a nő az kéne? Először az anyagi helyzetedet kellene rendbe tenni, és utána gondolkodni ezen.
Még egyszer megismétlem. A 300 ezres fizetés az több, mint amit ma a magyar dolgozó emberek fele keres.
Szar? Szar... de több, mint az emberek felének a fizuja!! Ennyiből el lehet tengődni. Nem ok arra, hogy ne legyen párod.
Albérletet fizetsz, kérdező? Vagy még azt se kell, mert örököltél valamit?
Ez nem matematika, ha egy nő szerint te 10/5 vagy az nem azt jelenti hogy te átlagos vagy, hanem azt hogy a büdös életben nem jönne össze veled.
Egy szóval sem mondtam hogy szar külsővel nem lehet becsajozni, de hatványozottan nehezebb.
Nekem is van barátaim, ismerőseim és tudnék példálózni.
A belsőt pedig nem látod rögtön, az majd idővel derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!