Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes eljárni randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes eljárni randizni olyanokkal akik nem tetszenek azért hogy tapasztalatot szerezzek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 18:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nő vagyok

Egy kis településen ahol az átlagéletkor 50+

Nem szólítanak le mert az pedofília lenne

Igen beszélgetni is nehéz nekem azt sem tudom miről lehetne férfivel beszélni

2023. máj. 15. 19:40
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Beszélgetni akárkivel lehet, 50+-osokkal is. Ezt kellene gyakorolni, hogy ne legyen ez ennyire problémás. Bármiről lehet bárkivel beszélgetni. Munkahelyeden vagy iskolában sem beszélgetsz senkivel?
2023. máj. 15. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
85%

A beszélgetéshez nem kell randi. Én barkivel eltudok beszélni, legyen az 25 eves, vagy akár 90.

A beszélgetés az beszélgetés. A randit meg nem lehet igy gyakorolni. Akikkel randiznal, azokkal barátkozz, flörtölj, beszelgess bármiről ami jön, de ne direkt randizz. Ne hülyitsd feleslegesen. Egy ferfivel ugyanugy lehet beszelgetni mint egy nővel. Sőt tapasztalataim alapján még jobban is.

N

2023. máj. 15. 21:57
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Mi a különbség randi és beszélgetés között?

Csak azért, mert kólát szürcsölsz mellé és esetleg megfektet?

2023. máj. 15. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Röviden: igen.
2023. máj. 16. 09:29
 16/20 anonim ***** válasza:
Persze kèsőbb kifozetődik kapcsolatba is èrdemes bele menni az elején nem szabad válogatni csak gyüjteni kell a tapasztalatokat nem fogol amatőr hibákat elkövetni amikor jön az igazi nekem elhiheted, én életem szerelmét buktam el a tapasztalat hiánya miatt bár elmondta volna nekem ezt valaki annyi hülye hibat elkövetem
2023. máj. 17. 18:27
 17/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdemes. Te mit szólnál hozzá, ha az, aki miatt keszülődtél, várnad a vele a találkozót csak tapasztalatszerzésnek használna? Tiszteletlenség más idejével, érdeklődésével játszani. Ha te ezt a randipartnerednek elmondod és ő azt mondja, hogy nem bánja, akkor rendben van, de úgy tenni, mintha érdekelne, az nagyon nem korrekt.
2023. máj. 17. 19:36
 18/20 anonim ***** válasza:

Igen.

Tök jó dolgok tudnak ilyesmiből születni )

Viszont így hogy írtad a körülményeket?

Ez nehéz szitu...mert kivel is tudnál beszélgetni ott?

Senkivel se tudsz 😅

De sok sikert kívánok neked nőci )

2023. máj. 17. 21:50
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem érdemes ,mivel becsapod vele az embereket !!! Te vagy a 19 éves szűz kis stréberke..
2023. máj. 17. 22:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Azert sem erdemes, mert ha a masik nem tetszik, ugysem fogod jol erezni vele magad, csak kinoskodas lesz ag egesz. Es pontosan, ahogy irtak fent, nem tisztesseges mas idejet rabolni.
2023. máj. 17. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!