Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érdemes "barátnőt keresni"?
Figyelt kérdés
Most nem arra gondolok, hogy "legyen valakid", azt kábé értem, hanem arra, hogy mit gondoltok, ha az ember olyat akar találni, akivel jól megérti magát, akivel jókat tud beszélgetni, ilyesmi.
Igyekszem a válaszokban minél több felmerülő opciót lefedni, de írjátok, ha van más.
Mielőtt felmerülne: nem, nem vagyok szűz, se kövér, se csúnya, se élettelen, se béta-céta-omega. Csak még nem voltam olyan helyzetben, hogy akartam, hogy legyen valakim, és nem volt.
(Bár ha omega lennék, akkor sem gondolom, hogy illegitim lenne a kérdés.)
2023. máj. 12. 17:13
2/12 anonim válasza:
Random utcán van esély ha odamész
2023. máj. 12. 18:13
3/12 anonim válasza:
Igazából szerintem mindegy, neked mindenhol mission impossible lesz. Nagy hátrányból indulsz, mert az egészséges fiatal fiúk 12-13 éves korukban aktívan kezdenek tenni azért, hogy legyen valakijük. Ezekben az években természetesen bukdácsolnak, de értékes, megfizethetetlen tapasztalatokat szereznek és 15 éves kortól kezdve már akívan tudnak randizni, szexelni. Erős 12 évvel vagy csak lemaradva és a konkurencia bizony mindenben jobbat kínál. Sajnálom, de a válaszom, hogy neked sehogy nem érdemes, hacsak nem tudsz visszautazni az időben, hogy újra kis tini legyél.
2023. máj. 12. 18:14
4/12 A kérdező kommentje:
:D
Direkt azért írtam a leírást, hogy ilyen kretén alfahímkommenteket ne kapjak, de hiába, ha nem olvassák el az emberek.
2023. máj. 12. 18:23
5/12 anonim válasza:
"Olyat akar találni, akivel jól megérti magát, akivel jókat tud beszélgetni, ilyesmi"
Hát akkor ne tőlünk kérdezd. Olyan lányt ott fogsz találni, ahova te is eljársz. Hisz ehhez közös érdeklődések kellenek.
2023. máj. 12. 18:51
6/12 anonim válasza:
Közös érdeklődéssel kapcsolatos helyeket kéne felkutatni. Pl zene /koncert vonal nem tudom mennyire működik a 21. Században, de ott ugye elvileg lehet (ne) ismerkedni. Elég sokan járnak egyedül koncertre, ha vége pedig már mennék is haza.. De biztos van olyan rész, ahol azért van lehetőség megszolitani valakit.. Csak pelda volt, de mondjuk moziban még konkrétan soha nem ismerkedtem :) f
2023. máj. 12. 20:40
7/12 anonim válasza:
6: Nálam ezek sosem működtek.
A legtöbb ilyen érdeklődési terület amúgy is olyan volt, hogy 100 férfi repül az első nőre aki olyan közegben mozog (legyen ez mondjuk informatika, gaming, gondolj bele mit csinálnak egy olyan lánnyal akit ez érdekel)
2023. máj. 12. 22:45
8/12 anonim válasza:
7- nekem nőként férfias hobbim van, de még sosem repült rám senki :(
2023. máj. 12. 22:50
9/12 anonim válasza:
7: nálam sem működtek feltétlenül 10-ből 10x, de ha az ember nem mozdul ki, akkor biztos nem talalkozik senkivel. :) tény, hogy nem 100%-os a siker ilyen esetben sem :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!