Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog fiatal nők iránt vonzódni?
Nincs is több kérdésem.
(Egyébként értettem hogy nem komoly kapcsolat céljából meg a nyaladzas a tinikre, nyugi ;) )
"Ha lányotokról lesz akkor megnézem mi lesz veletek, amikor a hozzatok hasonló tobbi fsz fogja bámulni a szerintetek már “érett nő”, tini kanyarokat. ;) pacsizzatok majd össze akkor is, gratuláljatok neki."
mi lenne? amíg világ a világ, a férfiak megnézik a jó alakú fiatal csajokat, ezt apukaként is fel tudod dolgozni. ahogy azt is, hogy a barátnőivel elmennek bulizni, a barátjával valószínűleg nem csak egymás kezét fogják, stb. stb. - magyarán a kislányodból nagylány lett.
nyilván a bunkó bámulás, nyomulás, zaklatás, stb más tészta. (de ez egyébként más korosztályokkal szemben sem elfogadható viselkedés)
Azért értelmes ember tud különbséget tenni egy 15 éves kiscsaj és egy 21-22 éves nő között külsőre... csak nem akar, mert könnyebb azt hazudni, hogy hát "kinézett az mán 23-nak is". Aki testileg nem 100%-osan fejlett nőre nyáladzik, annak vannak gondok. Nem pedo, mert az nem az a kategória, de efebofil.
Az meg megint más kérdés, hogy azért tényleg nem mindegy, hogy egy korabeli sráccal fedezik fel egymást vagy egy huszonéves f...paraszt hazudozza neki össze a csillagokat is az égről - a korosztályába tartozó srácok ugyanolyan tapasztalatlanok és kevésbé használják őket ki tapasztalat szerint, mint a meglett férfiak.
Ugyanmár utolsó, korabeli srácok között is ugyanannyi f...paraszt van, mint huszonévesek között, és huszonévesek is lehetnek fülig szerelmesek az adott tizenévesbe.
Volt 22 évesen 16 éves barátnőm, 3 évig voltunk együtt. Simán feleségül vettem volna később, abszolút tartósnak kezeltem a kapcsolatunkat, ismerte a családom, a barátaim, én is ismertem az ő családját, voltam velük nyaraláson is. Aztán máshogy alakult.
Az "utódom" majdnem 30 éves volt, amikor megismerkedtek - a lány már felnőtt ugye, 19 vagy 20 éves volt már nem emlékszem -, pár hónapig jártak, egyszer a férfi csavarlazító szívása után elbódulva kicsit nehezen fogadta el, hogy szakít vele a lány, találkozót kért és elcsattant egy pofon.
Melyik férfi volt a f...paraszt? Gondolom én, mivel 22 évesen 16 éves lányra "csorgattam a nyálamat"...
Maga a nyáladzás ugyanolyan gáz tizenévesekkel kapcsolatban meg 30 évesekkel kapcsolatban is, és lehet tisztelettel közeledni tizenévesekhez - persze nem 30 évesen - és 30+ évesekhez is.
Fiatal nő??
Pedofil f@sz. Ők még gyerekek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!