Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok olyan férfi van, aki egyszerűen alkalmatlan a gyerekvállalásra, utódnemzésre?
Figyelt kérdés
Akár egzisztenciálisan, akár agyilag, akár génállományilag.2023. máj. 11. 16:00
11/24 anonim válasza:
#9: és ha az apja a háta közepére se kívánja a gyereket, akkor az anya adja nevelőintézetbe?
12/24 anonim válasza:
10. Tökmindegy, hogy nevel, ha egy nő képtelen férfi- és apaképet nyújtani egy fiúgyereknek. Az elvált anyák által nevelt fiúkból sokkal nagyobb eséllyel lesz pipogya lúzer, szerencsétlen, függő, bűnöző, de még homoszexuális is (mert ezzel nem csak születni lehet, hanem a gyerekkori élmények is hatással vannak az emberre). A srác folyamatosan azt hallja az anyjától, hogy baj van a férfiakkal és meghasonul saját magával.
13/24 anonim válasza:
Soha nem mondtam a fiamnak, mikor egyedülálló anyaként éltünk évekig, hogy baj lenne a férfiakkal vagy akár csak az ő apjával. Se pipogya, se bűnöző, se homokos nem lett. Utóbbi mondjuk még csak nem is itt dől el.
14/24 anonim válasza:
#12 te valamiért szélsőfeminista állatnak képzelsz minden egyedülálló anyát. én elég sok srácot ismerek, akiket egyedül neveltek, de egyik sem lett b.zi és egyik sem érzi nőnek magát, sőt az anyjukkal is általában ki lehet jönni
amúgy pedig mindig sokkal egyszerűbb a kimaradt férfi- és apamintát máshonnan pótolni, mint kimelózni magadból az apádtól átvett szerencsétlen, függő, bántalmazó, bűnöző férfimintát. mert többnyire ilyen arcoktól szoktak elválni a nők.
15/24 anonim válasza:
Nem csak a feministák sikeresen tönkretették a már évezeredek óta JÓL működő pár keresési módszereket
👏👏👏👏👏👏👏
16/24 anonim válasza:
#15: felsorolnál ezek közül a(z állítólag feministák által tönkretett) "jól működő párkeresési módszerek" közül néhányat?
17/24 anonim válasza:
Régen pl elég volt egy pasinak jó körülmnényeket felmuatatni.
20/24 anonim válasza:
Nem tudom engem nem izgatott eddig a téma mit hogy nővéréneknek lett jó látni a kicsit.
38F anyagiak nem gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!