Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket, férfiakat hány éves korig látjátok vonzónak?
Azt gondoltam meg mondják is sokan hogy az életkorunkkal ez úgy változik hogy aki velünk viszonylag egy korú azt látjuk párkapcsolatra vonzónak, alkalmasnak, ha csak a külsőt nézzük.
De én annyira furán érzem magam, mert nekem ez megállt úgy olyan maximum 35 évnél és csak nagyon-nagyon ritkán van kivétel.
Bármilyen jóindulattal is nézem ennél idősebbet nem látok vonzónak külsőre. Én 43 vagyok.
Ezzel én teljesen egyedül vagyok vagy ez teljesen megszokott másoknál is?
Azthiszem már kezdem érteni miért vagyunk egyedül 40 év felett ilyen sokan.
Akkor se normális dolog a túl nagy korkülönbség.
A fene nagy liberalizmus ellenére létezik még a biológia.
"Mi köze a biológiának a korkülönbséghez?"
hogy azoknak az őseinknek ment tovább a génje, akik termékeny, jó erőben lévő, valamint az utódoknak jó körülményeket biztosítani képes emberekre hajtottak.
42
Gyerekvállalást is. Meg, hogy 40 évesen lesz özvegy a nő...
#47; és ez nagyjából így is van, a nök többsége sokkal vonzóbbnak tart egy sikeres, fiatalos, életerös férfit, mint egy lecsúszott alkesz impotens papát.
az más kérdés, hogy ki kire hajt ténylegesen, az már különféle tudatos döntések eredménye.
43. Ha ez ilyen egysíkúan igaz lenne, akkor nem zsonganá körül ennyi nő a gazdag férfiakat. A férfinál nem csak a kinézete, ereje, hanem az általa birtokolt erőforrások is vonzóak lehetnek a nőknek. Ezért vannak versenyben a középkorú, de anyagilag jól álló pasik.
Sok minden sok faktorral magyarázható, pár sorban itt most nem lehet leírni mindent megválaszoló magyarázatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!