Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak miért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak miért olyan nehéz alkalmi kapcsolatot találniuk?

Figyelt kérdés
mig a nőknek bármikor bármennyi lehet ha szeretnék
2023. máj. 9. 17:56
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%

20. Én eddig akármilyen hobbira mentem, a nők aránya max 1 a 10hez volt.

És az is foglalt volt általában. De nem baj, nőknek igy nagyon könnyű ismerkedni, a férfiak helyzetébe belegondolni meg nem kell. Képmutatók vagytok!

2023. máj. 9. 20:17
 22/24 anonim ***** válasza:
58%
Jaaaaaj napi hiszti poszt
2023. máj. 9. 20:19
 23/24 anonim ***** válasza:

"Én eddig akármilyen hobbira mentem, a nők aránya max 1 a 10hez volt."

Mik voltak ezek a hobbik?

2023. máj. 9. 21:01
 24/24 anonim ***** válasza:
Azért mert már ritka az is akivel az alkalmi jó. Nem éri meg. Előbb hívom akkor már az exemet, minthogy egy random idegennel feküdjek le. Másik dolog hogy már nagyon jó játékszerek is vannak, amikkel meg lehet oldani mindent.
2023. máj. 9. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!