Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megerheti szerintetek hajbeult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megerheti szerintetek hajbeultetesre kolteni?

Figyelt kérdés

Nagyon hamar kezdtem kopaszodni. Kb. 4 eve borotvalom a fejemet, 26 eves vagyok es ugy erzem, hogy meg igy is hatalmas hatrany. Nyilvan nem akkora, mintha nem borotvalnam, de ez nem sokat valtoztat azon, hogy rengeteg lany / no szamara kifejezetten taszito a kopaszsag es legalabb egy 10-essel idosebbnek tunok meg ugy is, hogy sportos vagyok.

Kicsit kezdek kiegni a tarskeresestol rengeteg eredmenytelen randi meg egy rovidebb kapcsolat utan es kezdek egyre komolyabban gondolkodni rajta, hogy talan megerne az egyik vesem arat rakolteni a fejemre, hogy tobb no szamara lehessek erdekes. Viszont ott van az a gondolat is a fejemben, hogy egyutt akarnek-e lenni olyan novel, akirol tudom, hogy hajbeultetes elott ram se nezett volna es/vagy kifejezetten undorodott volna tolem?

2023. máj. 7. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem. Nekem mindegy, hogy kopasz vagy - e vagy sem, ha a többi rendben van. Ez csak egyéni preferencia. Neked sem tetszik minden nő, nem? Akkor az műtesse meg magát?
2023. máj. 7. 15:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem megeri, ismerek ketto ferfit is akinek volt. Jobban festenek!
2023. máj. 7. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
37%
Az meg aki irja, hogy jaj egynek akarok tetszeni az olyan mint mikor csunya nonek mondjak majd talal egyet.. ja azzal az eggyel erd be akinek tetszel lehet pedofil vagy szadista jol van az valakinek kellettem nem? Xd
2023. máj. 7. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
24%
Teljes mértékben hülyeség. Folyamatos kiadás, ráadásul hazudsz is a genetikadrol es tovabb orokited. A kopasz genes gyereknek olyan anya kell, aki maga is elfogadja ezt. Ha feled nem fordul szeretettel a no mert kopasz vagy, a kopasz gyereketol is tudattalan undorodni fog es maga se tudja miert cseszteti. Sok nonek van kopasz apukaja es tudvalevo, hasonlot keresunk a parunkban. Ugyhogy ne hazudj.talalnal not, csak neked az nem kell.
2023. máj. 7. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
14, ugy irsz mintha a korai kopaszsag akkora nagy handicap lenne😂 hogx juj a not atvered ezzel, meg undorodik, meg továbbviszi😂😂 ezazert nem olyan hu deee nagy dolog, hogy jaj ne orokotsd mert jaj..nem fogyatekos lesz a gyerek..
2023. máj. 7. 18:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Aki szerint nem éri meg a gyógyszeres hajkezelés és a hajbeültetés, először nézze meg ezt a posztot az angol gyk -n.

[link]

2023. máj. 7. 23:02
 17/18 anonim ***** válasza:
68%

A kopaszodással önmagában nincs olyan nagy probléma, mert a férfiak min. 80%-át előbb utóbb érinteni fogja. Csak az időpont kérdéses. Aki fiatalon, már a 20-as éveiben megkopaszodik, hát annak nagyjából lőttek.

Mert az ritka, hogy valakinek jól áll a kopaszság, ahhoz nagyon előnyös fejszerkezet kell (alacsony homlok, megfelelő homlokív és fejforma).

Szóval ha 40+ évesen kezd el ritkulni jelentősen a hajad azzal nincs gond. Illetve a kopaszodás típusa sem mindegy. AKi csak "mikiegeresedik", az még akár jól is állhat, férfiasabbá is teheti a külsejét, de akinek foltokban, össze-vissza kezd el ritkulni a haja annak extrém szívás lesz.

Én is régóta gondolkodom a hajbeültetésen, e nem igazán látom értelmét.

Egyrészt nagyon sok hajam hiányzik, szerintem normálisan nem tudnák már megcsinálni, illetve mi a garancia arra, hogy a meglévő hajam nem fog tovább hullani? (Semmi, mert tovább fogok kopaszodni ez biztos).

Nőknél az előtt sem voltam sikeres, hogy elkezdett volna ritkulni a hajam, szóval leginkább ez számomra a döntő tényező, hogy miért nem érdemes erre költenem.

2023. máj. 8. 06:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Megéri, nekem tesóm végeztetett hajbeültetést 1 millió forintért, és gyönyörűen kinőtt a haja. Jó pár hónapba tellett, de kinőtt sikeresen. Ő is ugyanígy pánikolt, még ha volt/van is barátnője ez idő alatt.
2023. máj. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!