Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni magamért?

Figyelt kérdés
Életem során olyan szerencsétlenül alakult a szerelmi életem, hogy sosem kellettem a nőknek. Folyton visszautasítottak. Akivel esetleg munka, vagy bármi kapcsán megismerkedtem,és közel éreztem magamhoz, esetleg valami kötődés kialakult iránta, folyton viszonzatlan maradt. Soha még csak egy találkozóra sem kaptam esélyt senkitől. Nem vagyok pedig bunkó, nem úgy próbáltam célt érni, hogy olyan szexuális utalásokat, célzásokat tettem rájuk, mint sok férfi. Mert akkor érteném, hogy nem akarnak inkább megismerni. Igényesen öltözök, sokszor megkaptam a munkahelyen, hogy divatbemutatón érzem magam. Igényes vagyok, mégsem kellek a nőknek. Nagyon fájdalmas ez nekem. Soha semmi pozitív visszajelzést nem kaptam tőlük. Úgy érzem, nem vagyok férfi. A poklok pokla ez nekem. Hogyan lehetne sikerem? Ki mit javasol? Mi az amit meg kellene próbálnom? Tudom,az sem túl jó, hogy nem vagyok az a tipikus csajozós. Nem nyomulok senkire. De nem olyan a természetem.
2023. máj. 6. 11:53
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Nézd ha ennyire nuku visszajelzést kapsz, akkor valószínűleg nem is nézel ki jól. Van egy régi haverom, aki hozzád hasonlóan kicsit bénácska, mármint ez a "nem nyomulok senkire" típus, de ő egész jóképű és amikor már nagyon tetszik egy nőnek és az rengeteg visszajelzést küld neki, akkor azért szokott lépni, szóval emiatt voltak is női az életben.

De ez hogy még jól sem nézel ki, plusz szociálisan sem vagy egy nagyágyú ez az egyik legborzasztóbb kombó egy férfi számára. Ezen nem viccelek tényleg kb. csak úgy lehet átlépni, ha milliós fizetésed, vagy nagyobb vagyonod van. (Kinézet, szociális skillek, pénz, kb ezek számítanak.)

2023. máj. 6. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Tehat nem olyan termeszeted, mibt ami szerinted a sikerhez szukseges, de valtoztatni sem akarsz? Akkor pontosan mit is szeretnel? Ha van egy ut, aminek a vegen elered a celt, de te direkt nem arra mesz, akkor szerinted hova fogsz erni? A ferfiva valas egy folyamat. Az, hogy biologiailag himnemu vagy, attol meg nem leszel ferfi. Mentalisan kisiklottal, elnoiesedtel, de olyan szinten, hogy mar nem te vigasztalod a noket ferfi letedre, hanem te probalsz meg vigasztalast szerezni magadnak a noktol. Nyamnyilasag ez. Sose lesz beloled felnott ferfi.
2023. máj. 6. 12:02
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

A kérdés is jó:D

Tarsat keresel de magadért mit kéne tenni?

2023. máj. 6. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
70%
Olyan nőknél próbálkoztál, akik eleve nem adtak jelet, hogy kezdeményezni kellene!!! Ezen kéne változtatni.
2023. máj. 6. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Dolgozz magadon, keress hobbikat, menj pszichológushoz. Először magadon kell változtatni.
2023. máj. 6. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha trendnek öltözöl és aszerint viselkedsz, ne csodálkozzál már.

Nem vagy önmagad...egy mű vagy.

Gyakorold a kommunikációt simán úgy, hogy bármilyen nőhöz odalépsz és megkérdezed, hogy "Megtudná mondani, hogy a Gyakori utca merre van?".Bármit mond, mindegy.Az a lényeg hogy gyakorold a szociális életet...közeledj.Utána megköszönöd és lépsz tovább...napi egy ilyen szitu gyakorlat, de lehetőleg más más helyeken, mert még hül_ének néznek.

Sokszor az ilyen szitukban még a nők is szeretnék, ha tovább kérdeznél tőlük és mást ugye...

Öltözni meg kényelmesen-egyéniségedhez...

2023. máj. 6. 15:45
 7/9 anonim ***** válasza:
16%
4-es valaszolo megmondta a lenyeget. Erre gondolj. Nem te vagy a vilag legborzalmasabb nullaja, de jo pasik nem mernek csak ugy probalkozni minden letezo jelzes hianyaban. Lehet az egy szemcsillanas, elpirulas a no reszerol. De ha semmi nincs, marpedig nem tetszhet mindenkinek mindenki, akkor nincs olyan, hogy eselyt adni.
2023. máj. 6. 17:01
 8/9 anonim ***** válasza:
80%

7-es.

Tehát ha soha semmilyen jelzést nem kap valaki a nőktől, akkor senkihez ne menjen oda? Akkor meg az a baj, hogy miért nem mer odamenni, milyen gyáva...

2023. máj. 6. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
8-as, bar nem engem kerdeztel, de alapvetoen nem menj oda senkihez. Az, hogy nem adnak jelet a nok egy hulyeseg. Adnak, csak nem ismered fel. Vagy ha fel isismerned, akkor meg magadat beszeled le, hogy ez nem az volt. Nem csak az a jel, amikor egy no a nyakadba ugrik, de gondolom te meg azt se venned eszre, elbohockodnad, csak ne kelljen lepned valamit. Ezek a gatlasbol mukodo elharito mechanizmusok. Amig a gatlasaiddal nem kezdesz valamit, addig nulla sikered lesz. Te vagy az onmagad sikerenek a legnagyobb akadalya.
2023. máj. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!