Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a nők hogy Tinderen minden srác szexet akar, miközben a rendeseket le se szarják? 28/F
"Ráadásul nem is derült ki olyasmi az elején hogy mennyi lekötött betétem van meg hogy mennyit utazom, ami sokaknál döntő szempont"
Faaszkalap.
"ott basszák el, mert az a jobban kinéző meg csak a szexre fog menni"
De szeretitek ezt hinni.
"De nyílván vannak kivételek csak azok ritkák ilyen esetben."
Nem azok. Ha téged csak megbasznak a helyes pasik, és otthagynak, veled van a baj.
"Hát engem biztos nem mert férfi vagyok"
Tudom, ezért érdekes, hogy te miket "látsz". Te csak elképzeled, ha nem lennél rusnya, halomra dugnád a nőket. De mivel rusnya vagy, bemeséled magadnak, hogy rendes vagy, mert nem tudod feldolgozni, hogy kívül és belül is rohadsz. Ezért támadod a helyes férfiakat, hogy mindnek csak a szex kell. Ugyanazt csinálod, amit a kövér nők, akik azzal nyugtatják magukat, hogy csonttal csak a kutyák játszanak.
"Arról nem tehetek hogy tőlem olyanokat kérdezgettek már legelején, ami az egzisztenciális helyzetemre vonatkozik."
Most akkor nem írnak, vagy azonnal a pénzedről kérdeznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!