Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is bunkó az a férfi aki új szólít meg a kasszánál, hogy kifizethetném azt is amit ő vesz?
Én teljesen félre értettem a kérdést.. nekem az jött le, hogy úgy akar valaki csajozni, hogy kifizeti egy nő vásárlását aki mögötte áll a sorban, nem hiába az előbb keltem fel. :D Ezért írtam hülyeséget.
Ez esetben nyilván bunkó dolog. Mindegy, hogy mit akart.
"Ez esetben nyilván bunkó dolog."
Minden esetben az.
Hogy ő mint férfi megkér, hogy fizessem ki azt, amit ő vett.
Valószínűleg még csak nem is reagálnék. Vagy fogyatékosnak nézném, vagy azt hinném/remélném, hogy nem hozzám beszél...
Istenem.de besavanyodott népség vagytok itt. Nem hittem volna, hogy ennyi gyengeelméjű van.
Mit nem lehet azon érteni, hogy meg akart szólítani és mondott egy szerinte poént ami nem lett vicces? Szörnyűlködtök itt többen, hogy jaj, egy nővel akarta kifizettetni, jaj, hát ezt, hogy gondolta, szóba sem állnék ilyennel stb.
NEM, NEM AKARTA KIFIZETTETNI. Gondolom nem az lett volna, hogy ha a nő tényleg fizetné akkor megköszöni és elfogadja. Vicces akart lenni, nem lett. Azt hitte majd valamit a nő visszaszól amiből esetleg egy beszélgetés kerekedhet. Ezen lehet rágódni, hogy béna volt. Azon is, hogy talán helytelen vagy kéretlenül szólt hozzá a nőhöz stb. De azon, hogy egy nővel akarta ismeretlenül kifizettetni a vásárlást az már tőletek is sok. Tényleg el kell többeknek magyarázni mi volt a beszólás lényege? Tényleg ennyire nem vagytok néhányan szocializálódva, nem értetek emberi nyelven, szójáték, poén, vicc, stb ??? Még akkor is ha béna vagy nem épp odaillő akkor is az akart lenni. Aztán mondják a tv nem, hogy a magyarok besavanyodott, negatív, pesszimista nép. Most már értem miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!