Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Tinder megjeleníti a tagokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Tinder megjeleníti a tagoknak a pontos tartózkodási helyem, vagy csak annyit látnak, hogy x km távolságra vagyok épp tőlük?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam, még ismerkedem az oldallal. Bp-en lakom, de most egy hetet távol töltök, 250 km-re, vidéken, vagyis a rendszer ennek megfelelően a környéken lévőket dobálja a képembe. A bal oldali menüsávban pedig kiírja a pontos tartózkodási helyem, nevesítve a települést. Ezt ugye csak én látom?

Köszönöm előre is, ha valaki megválaszolja a kérdésem.

2023. ápr. 30. 14:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, azt mutatja, hogy hány km-re vagy, de ha megadod a lakhelyed, akkor azt is kiírja, pl. itt él: Budapest
2023. ápr. 30. 15:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, lakhelyként be van állítva Bp, csak arra voltam kíváncsi, hogy ha épp nem ott tartózkodom, a km-en kívül a konkrét település neve is látható-e a többieknek, ahol átmenetileg tartózkodom.
2023. ápr. 30. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A neve nem, csak hogy hány km-re vagy.
2023. ápr. 30. 16:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. ápr. 30. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!