Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik típusú nő vagy?

Figyelt kérdés

Válaszd ami leginkább igaz rád.

Mi alapján választasz partnert?

2023. ápr. 29. 15:51
A kérdező szavazást indított:
1. Diploma az alap, anélkül kuka a jelentkező
2, külsőségek ; legyen magas vagy sportos , vékony de semmiképp nem dagadt
3. A pénz; Keressen 600,800 ezret vagy 1 milliót > lényeg anyagias nő vagyok
4. Az emberi értékeket nézem. Úgy hogy én pl vékony szép nő vagyok , gazdag családi háttérrel , de simán összejönnék 300 ezret kereső pocakossal is
25 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegyik sokat számít, nem tudom eldönteni melyik a legjobban. De a pénz számít a legkevésbé, ha átlag színvonalon él, nekem rendben van.
2023. ápr. 29. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy hülye kérdés. Nagyon ritka, amikor valaki csak egyik vagy csak másik pont mentén választ. Nekem számít a külső és a belső is, ilyenkor mi van? Nem er semmit, hogy jól néz ki, ha belül egy ostoba paraszt, de nem er semmit, hogy nagyon intelligens és humoros, ha nem tetszik, mint férfi.
2023. ápr. 29. 16:01
 3/10 anonim ***** válasza:
97%
A 300 ezret kereso pocakos mutol lenne emberileg ertekesebb? Talan ha hetvegente etelt oszt, adomanyt gyujt, tarsadalmi projektten dolgozik vagy alkot valamit az utokornak. Ha otthon tvzik, telozik sport helyett, meg hogy dietas kajat csomagoljon, akkor nem latom hol itt a plusz ertek a gazdag, jokepu pasashoz kepest. Azt meg hogy ezen dolgok hiányában nem tud felszedni egy szép nőt még nem jelenti azt hogy ő ne lenne felszínes csak mert éppen nincsen lehetősége.
2023. ápr. 29. 16:06
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Egyik se :-D

Illetve az emberi értékeket nézem, de vékony helyett átlagos vagyok. Gazdag? Relativ. Én semmiben sem szenvedek hiányt, de másnak lehet szegény lennék...a 300e Ft-os fizu megvan a páromnak. Pocakos is lehetne de nem az.

2023. ápr. 29. 17:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se. Nem ezek alapján választok.
2023. ápr. 29. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy csak az egyik, csak a másik.

Nem számít a diploma, de legyen esze. Ismerek doktori fokozattal rendelkező sötét bunkót.

Nem kell, hogy magas, vekony, sportos, bármilyen legyen, de legyen számomra vonzó. Pocakkal és akár kopaszon is lehet valaki vonzó, ha ápolt, tiszta és rendes.

Nem vagyok anyagias, nem kell a magánrepülő, meg a toronyóra lánccal, de tudja eltartani magát, legyen tisztességes munkája.

Egyezzen az értékrendünk (ez hosszú, de pl. ha bliccel a buszon, az kuka)

2023. ápr. 29. 17:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A legközelebb a 4. áll hozzám, de ezek annyira végletes opciók, hogy egyiket sem választanám. Nyilván sok szempont számít, de mindenkinél más dominál.

Én igényes vagyok, és adok magamra. Aki igényes, abból nem lesz egy lepukkant, pocakos valaki. Pár kiló plusz felcsúszhat akkor is, ha az ember figyel, de 10 már nem. Így nem, nem vagyok vékony. Az alkatom enyhén sportos, normál, de van rajtam 2-3 kg de ez még a nem látványos kategória: rám nézel és nem tűnik fel.

Alapvetően aki belső értékekkel, értékrenddel rendelkezik, az álltalában kívül sem hagyja el magát igazán sose. Pár kiló felcsúszhat, de 5-től felfelé zavarni fog és teszek érte, h lemenjen.

Szóval nekem a lefontosabb, h jól érezzük magunkat együtt, a belső értékek, és nem zavar, ha az illető mondjuk nem a legjobb genetikával van megáldva. De adjon magára annyira, hogy ne legyen elhízva és ne legyen büdös. Szerintem ez alap. Egy undorító személyhez nem tudok vonzódni, akármilyen nagyszerű belső értékekkel is rendelkezik. Bár ezek am szerintem ellentmondásosak, mert aki belülről okés, az ad magára annyira, h ha kezdenek gyűlni a plusz kilók, akkor ledobja mielőtt túlsúlyos kategóriába esne már egyáltalán...

Szóval ez itt nagyon fekete-fehér. Szerintem ritka, hogy valaki annyira fekete-fehér legyen, h ezek közül a kategóriák közül bármelyikbe bele esne.

Én pl. nem vagyok gazdag és sovány. Középkategóriába sorolom magam anyagilag és normál testalkatú vagyok. És nem zavar, ha a másik kevesebbet keres, amíg saját magát el tudja tartani. Nekem nem kell, hogy eltartsanak, de én sem akarok másokat eltartani. Nekem nem gond, ha nem vagy egy kigyúrt izompacsirta, de azért néha mozogjunk, legyünk egészségesek mert egészségtelennek lenni nem jó érzés. :'D

2023. ápr. 29. 17:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Mind a negy szamit, de talan legkevesbe a diploma, ha anelkul is ertelmes es megallja a helyet a vilagban, normalisan keres, nem ruhelli a munkajat es tajekozott, erdeklodo. Nyilvan a diplomasok kozott is van egy rakas, aki csak vegigseggelte az egyetemet, de amugy semmihez nem tud hozzaszolni es feluton rajott, hogy nem is erdekli, amit tanult es most csak sziv valami szar helyen, amit utal. Ugyhogy ez annyira nem befolyasolo tenyezo, csak altalaban a kepzetlenebb emberek kozott tobb, aki elegedetlen az eletevel.
2023. ápr. 29. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
2. és 3. is! Legyen jóképű, sportos és álljon jól anyagilag is! Ez szépen össze is jön, ha kevesebb vagy, mint 60 kg, értelmes és szeretsz sokat(!) szexelni! ;)
2023. ápr. 30. 02:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Én magamat egy személyiségnek tartom. Az értékeim a szeretetem, kedvességem, figyelmességem, stb.

Én egy személyiséget keresek magam mellé, aki egy másik tapasztaló, tudattal rendelkező létező, lehetőleg ugye 1 fajban velem, avagy egy másik embert. A teste és más dolgai mindegy, hisz nagyjából egyezni fogunk. Pl én tisztelem az életet és egészséges vagyok, avagy a testem is a korlátjain belül egészséges, és olyan valakit szeretnék, aki ugyancsak jót akar az életnek és utódainak is, így nem pusztítja a saját testét.

De a lényeg az igaz érték, a személyiség és annak minden sajátossága és értéke.

2023. ápr. 30. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!