Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt probalnak ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt probalnak ismerkedni, megis mire szamitanak?

Figyelt kérdés
Teljesen komolytalannak tunik ez az egesz gyakorin valo ismerkedes
2023. ápr. 28. 06:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy milyen társkeresőn, fórumon ismerkedsz, mindenhol vannak normálisak és idióták is. Ez csak rajtad múlik ki tudod e szűrni vagy sem.

Én itt találtam alkalmi kapcsolatot, és abszolút jól döntöttem.

2023. ápr. 28. 07:44
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

Amíg a remény ingyen van, addig élni is fognak vele.

Sikerességet tekintve szerintem sincs túl nagy különbség az itteni, vagy egyéb oldalakon, illetve az élőben történő ismerkedés között. Egyszerűen csak más a rosta, mert nem a kinézettel kezdődik. Ez valakinek előny, valakinek nem.

2023. ápr. 28. 07:59
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Többször írt már rám csaj is, és nagyon normális volt. Egyéb okok miatt nem alakult ki több köztünk.
2023. ápr. 28. 08:03
 14/23 anonim ***** válasza:
15%
Aki itt ismerkedik, az biztos hogy ronda.
2023. ápr. 28. 08:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

14

Inkább vegyes. Vannak itt nagyon szép lányok is, de ha csak a beszélgetést nézzük, az is vegyes.. volt akikkel nemtől függetlenül nagyon értelmesen el lehetett beszélgetni.

Nekem is van innen ismeretségem. Kapcsolat nem lett belőle, csak távoli barátság inkább. Egyébként nagyon szép a csaj, kapcsolata is lett közben (nem innen).

2023. ápr. 28. 08:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát azok pl. nem tudom mire számítanak, akik az ismerkedés kategóriába kiírják az igényeiket, magukról meg semmit, s ezek után várják a sült galambot.
2023. ápr. 28. 09:11
 17/23 anonim ***** válasza:
67%

Én is itt ismertem meg azt a lányt akivel elvesztettem a szüzességem, elsők voltunk egymásnak. Aztán utána itt ismertem meg a második, harmadik, negyedik barátnőmet is, mind hosszabb kapcsolat volt, (mai szemmel nézve) 8 hónaptól, másfél, két éves kapcsolataim lettek innen.

Aztán itt ismertem meg megint egy lányt, akivel 5 évig voltunk együtt, ott már becsúszott egy gyerek is, de elvetettük. Utána megint itt ismertem meg egy lányt, akivel már 4 éve vagyok együtt.

Eléggé durván lecsokkent a színvonal, kb 3-5 éve nagyon durván alkalmatlan lett az ismerkedésre a gyakori. Pedig régen annyira más volt, jobb, felszabadultabb stb.

Rengeteg beszélgetőtarsam lett innen, voltak egyéjszakas kalandok is innen még régen.

De mára ebből nem maradt sajnos semmi. Nem tudom mi történhetett, én csak azt tudom elképzelni, hogy azok akik régen normálisak voltak azok ugye már olyan harminc körülirek, talán családot alapítottak és idejük sincs gyakorizni.

Az újak, a 20-25 körüli lányok meg más szemlélettel vannak, ezer és egy másik oldal van ahol találhatnak párt, kapcsolatot stb-t.

2023. ápr. 28. 09:27
 18/23 anonim ***** válasza:
39%
Egy idelye atvettek itt a helyet a megelhetesi nocskek..
2023. ápr. 28. 09:35
 19/23 anonim ***** válasza:
83%

IDELYE?

😂😂😂

2023. ápr. 28. 09:36
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
A 10-es válaszolóhoz hasonló a véleményem/tapasztalatom. Több kategóriában tettem fel kérdést, és nagyon sokra válaszoltam. Privát üzenetekre is. Természetesen itt is találkozhatunk alpári hozzászólakkal, de természetesen vannak értelmes válaszolók akikkel tovább lehet szőni a szálat ha valaki ismerkedni szeretne. Ráadásul anonim maradhat mindenki amíg akar, és ez nagy előny.
2023. ápr. 28. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!