Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők, előfordul köztete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, előfordul köztetek, aki jobban szeret nagyokat sétálni, biciklizni, mint bulizni?

Figyelt kérdés

2023. ápr. 27. 08:29
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
22%

Nincs ilyen nő. Minden nő csak bulikázni akar, utazgatni, meg shoppingolni, a pénzszóráson és a züllésen kívül nincs életünk. Sport maximum addig, amíg a kerek popsim lefotózom a konditerem tükrében, ahogy feszül rajta a cicanaci. Séta? Felejtsd el! Csak a legdrágább, legmenőbb kocsival vagyok hajlandó öt métert is menni, sétáljanak a szegények.

(Kihagytam valamit? Ja, igen!) Kivéve, ha a pasim 10/10 alfachad, akkor a kedvéért elmegyek túrázni, mondjuk Svájcban a hegyek között, meg lövünk pár közös képet instára. A luxus lakókocsi 3 méteres közelében.

2023. ápr. 27. 08:39
 2/27 anonim ***** válasza:
67%
Se bulizni, se nagyokat sétálni nem szeretek, az baj? :D
2023. ápr. 27. 08:44
 3/27 anonim ***** válasza:
90%
Jelen. Sosem voltam bulizós. Kirándulás, kertészkedés, bicajozás. Imádom!
2023. ápr. 27. 09:00
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Konkrétan nekem a klasszikus túra, a bringa és a kert a fő hobbim. S biztos, hogy vannak még rajtam kívül mások is így. De biztos baromi hihetetlen és ezért lepontozandó.
2023. ápr. 27. 09:00
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

Én is ilyen vagyok. Szerintem majdnem mindenki ilyen, de biztos, hogy a többség. Szóval annyira nem egy nagy dolog.

21 éves vagyok és aa hasonló korú ismerőseim szintént ezt preferálják (vagyis klasszikus értelemben nem szeretnek bulizni igazán)

2023. ápr. 27. 09:03
 6/27 anonim ***** válasza:
73%
Igen.
2023. ápr. 27. 09:06
 7/27 anonim ***** válasza:
87%
Öreg vagyok és foglalt, ha ez társkereső kérdés. Ha csak statisztikai, akkor nagyon szeretek túrázni, biciklizni, természetes vizekben úszni, és ha tehetem mindenhová a saját lábamon megyek, mert utálom a tömeget és a zárt helyeket, legyen az akár autó vagy pláne busz. Viszont kifejezetten sportolni nem annyira szeretek. Bulizni... hát koncert max., ha szeretem a zenekart és lehetőleg szabadtéri. Kocsma, étterem a halálom, de azért olykor megyek, ha hívnak, mert tipikusan pl. munkatársak mindig ilyet szerveznek. Táncolni is egyébként szeretek, de inkább otthon :D Viszont ilyen baráti társaságos sütögetés, beszélgetés, kártya vagy bármilyen témájú (kulturális, politikai) otthoni önképzőkörök, esti mozizás a haverokkal jöhetnek. Mondjuk havonta egyszer azért elég :D
2023. ápr. 27. 09:10
 8/27 anonim ***** válasza:
92%

Sose szerettem szórakozóhelyekre járni, ellenben mindig is szerettem felfedezni valamilyen természeti vagy városi tájat.

Nem gondolom, hogy ez különleges lenne, az ismerőseim többsége is ilyen.

2023. ápr. 27. 09:11
 9/27 anonim ***** válasza:
89%
Ezeket szeretem kifejezetten. Nem vagyok mar fiatal, kibuliztam magam, mikor annak volt ideje.
2023. ápr. 27. 09:40
 10/27 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretek sétálni, biciklizni nem. Buli? Klasszikus, piálós bulit nem, mert nem iszom alkoholt, viszont koncertek jöhetnek.
2023. ápr. 27. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!