Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, előfordul köztetek, aki jobban szeret
nagyokat sétálni, biciklizni, mint bulizni?
Nincs ilyen nő. Minden nő csak bulikázni akar, utazgatni, meg shoppingolni, a pénzszóráson és a züllésen kívül nincs életünk. Sport maximum addig, amíg a kerek popsim lefotózom a konditerem tükrében, ahogy feszül rajta a cicanaci. Séta? Felejtsd el! Csak a legdrágább, legmenőbb kocsival vagyok hajlandó öt métert is menni, sétáljanak a szegények.
(Kihagytam valamit? Ja, igen!) Kivéve, ha a pasim 10/10 alfachad, akkor a kedvéért elmegyek túrázni, mondjuk Svájcban a hegyek között, meg lövünk pár közös képet instára. A luxus lakókocsi 3 méteres közelében.
2023. ápr. 27. 08:39
Se bulizni, se nagyokat sétálni nem szeretek, az baj? :D
2023. ápr. 27. 08:44
Jelen. Sosem voltam bulizós. Kirándulás, kertészkedés, bicajozás. Imádom!
2023. ápr. 27. 09:00
Konkrétan nekem a klasszikus túra, a bringa és a kert a fő hobbim. S biztos, hogy vannak még rajtam kívül mások is így. De biztos baromi hihetetlen és ezért lepontozandó.
2023. ápr. 27. 09:00
Én is ilyen vagyok. Szerintem majdnem mindenki ilyen, de biztos, hogy a többség. Szóval annyira nem egy nagy dolog.
21 éves vagyok és aa hasonló korú ismerőseim szintént ezt preferálják (vagyis klasszikus értelemben nem szeretnek bulizni igazán)
2023. ápr. 27. 09:03
2023. ápr. 27. 09:06
Öreg vagyok és foglalt, ha ez társkereső kérdés. Ha csak statisztikai, akkor nagyon szeretek túrázni, biciklizni, természetes vizekben úszni, és ha tehetem mindenhová a saját lábamon megyek, mert utálom a tömeget és a zárt helyeket, legyen az akár autó vagy pláne busz. Viszont kifejezetten sportolni nem annyira szeretek. Bulizni... hát koncert max., ha szeretem a zenekart és lehetőleg szabadtéri. Kocsma, étterem a halálom, de azért olykor megyek, ha hívnak, mert tipikusan pl. munkatársak mindig ilyet szerveznek. Táncolni is egyébként szeretek, de inkább otthon :D Viszont ilyen baráti társaságos sütögetés, beszélgetés, kártya vagy bármilyen témájú (kulturális, politikai) otthoni önképzőkörök, esti mozizás a haverokkal jöhetnek. Mondjuk havonta egyszer azért elég :D
2023. ápr. 27. 09:10
Sose szerettem szórakozóhelyekre járni, ellenben mindig is szerettem felfedezni valamilyen természeti vagy városi tájat.
Nem gondolom, hogy ez különleges lenne, az ismerőseim többsége is ilyen.
2023. ápr. 27. 09:11
Ezeket szeretem kifejezetten. Nem vagyok mar fiatal, kibuliztam magam, mikor annak volt ideje.
2023. ápr. 27. 09:40
Én szeretek sétálni, biciklizni nem. Buli? Klasszikus, piálós bulit nem, mert nem iszom alkoholt, viszont koncertek jöhetnek.
2023. ápr. 27. 09:45
Kapcsolódó kérdések: