Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok egy 30 körüli férfinál ha se jogsija se autója?
Kérdező, szerintem érdemes letisztázni, hogy hol laksz.
Ugyanis itt már felmerült, hogy autó nélkül hogy intézed a bevásárlást meg a.. gyereket:D GOndolom itt a gyerek szállításáról van szó.
Miközben Budapesten vagy egy kisebb városban közel a bolt és az iskola, tehát nem kell autó, míg egy nagy, de vidéki városban (ahol nincs meg kerületenként jóformán minden is) vagy egyenesen faluhelyen kb fingani sem tudsz autó nélkül, mert simán lehet, hogy a szomszéd településre kell átjárni akár a boltért, akár az iskoláért.
Szóval egyáltalán nem mindegy hol laksz.
Figyelj igazából ez változó nálam biztos az lenne mivel van gyerekem akivel már nem tudnánk csak úgy elmenni nyaralni vonattal vagy busszal. Illetve vele a bevásárlás sem olyan.
Amíg nem volt gyerek nekem sem.volt fontos a jogsi vagy a kocsi. Aki szinten nem akar gyereket annak nem hiszem hogy kizáró ok lesz, persze ha nem vidéki.
15 vagyok.
Nálam nem kizáró ok, de pozitív ha van. Nekem motorom is van pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!