Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet tudatosan módosítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tudatosan módosítani a vonzalmat?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor kaptam már olyat hogy mit akarsz ilyen nőtől , adjam lejjebb az igényeket, saját kategóriámba keresgéljek, legyen már szemed stb.

Egyszerűen a nagyon csinos nők vonzanak mit csináljak, én amit lehet megtettem, teljesen kisportoltam magam szálkás kocka hasam van csak sajnos nagyon alacsony vagyok és csúnya fejforma.

Volt hogy kategóriámnak megfelelő nővel jöttem össze, (ő adott esélyt) de hamar vége lett mert folyton csinos nőkre vágytam rájuk elégítettem ki magam stb.

2023. ápr. 21. 07:18
 1/6 Hans Pötterman ***** válasza:
72%
Nem, ahogy a szerelmet se. Shit happens,de ez van sajnos
2023. ápr. 21. 08:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ezért szívás ez az egész nekünk, előnytelenebb külsejűeknek. A "lejjebb adásból" soha nem lesz vonzalom, pedig az létfontosságú lenne, hisz nem barátságról van szó. Vonzalom nélküli kapcsolatban sínylődni pedig elég romboló, gyilkos tud lenni, bár a hosszabb távú teljes egyedüllét ("üresjárat") is, szóval mi sehogy nem tudunk jól járni.
2023. ápr. 21. 08:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hát.

Pl azzal, ha nem vagy ilyen felszínes. Ha pl megtanulod felismerni és értékelni azokat az értékeket is, amik nem a külsőből fakadnak. Ezek amúgy is több szerepet játszanak egy párkapcsolatban, mint a küllem, szóval még jól is jársz hosszú távon.

De ez azt jelenti, hogy nem a vonzódást változtatod meg, hanem te fejlődsz világnézetedben, empátiádban, intellektusodban. Ez meg nem annyira egyszerű dolog, nem egy-két könyv elolvasásából áll, bőven összetettebb, mint pl a kockahas elérése.

2023. ápr. 21. 09:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kerdezo te mar ott rontod el, hogy neked csak a szep kulseju nok jonnek be, mondom ezt egy meleg ferfikent. :D Egyreszt a szepseg mulando, ha meghizik a nő, akkor dobod, es újat keresel helyette? Probald meg ne csak a felszint kapargatni, hanem ismerd meg rendesen a nőt, hidd el, te is jobban jarnal.
2023. ápr. 21. 10:14
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es voltam: ezzel nem azt akarom mondani, hogy adj le teljesen az igenyeidbol,de ne csak a kulsot kezdd el ertekelni valakiben, hanem probald megismerni az adott illetot rendesebben. Ebben egyebkent szerintem egy pszichologus vagy egy onismereti kurzus tudna segitenim
2023. ápr. 21. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztos nem tudom.
2023. ápr. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!