Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az Bumble appnál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az Bumble appnál, hogy napi 2-4 meccsem van, de nem írnak a lányok?

Figyelt kérdés

Férfiként vágyik fent, és nem vagyok valami top pasi…

Tinderen az volt a rossz, hogy ha nagynehezen összejött egy meccs, én írtam a lányoknak, de simán ghostingoltak, semmit nem reagáltak…

Bumbleön is hasonló a helyzet, de ugye ennek az appnak az a lényege, hogy a fiú nem is tud írni elsőnek, a lánynak kell kezdeményezni…

Ma van a negyedik napja, hogy használom ezt az alkalmazást, az első napon nem volt meccsem, a második napon volt 3 meccsem, a harmadik napon 4 és ma 2.

Szerintem 4 nap alatt 9 meccs egész jó, főleg hogy nem mindenkit húzok én sem jobbra… De az a baj, hogy nem írnak, hagyják hogy leteljen a 24 óra.

Vajon miért van ez? Majdnem az összes visszaigazolt profil volt, nem hiszem hogy botok lennének…

Lehet hogy egészen egyszerűen véletlenül húznak jobbra?

2023. ápr. 20. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem olyan régen voltam fent egy pár napig, volt két matchem, de letelt a 24 óra, amíg írhattak volna, és utána el is tűntek a párjaim közül a lányok. Utána le is töröltem, mert elég kiábrándító élmény volt ez. Nyilván nem várom el, hogy egy lány írjon először, a Tinderen is én szoktam kezdeményezni náluk, hiába írok bármi olyat, ami nem sablonos, nagyrészt mostanában vissza se írnak.
2023. ápr. 20. 14:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe az online társkeresőket, legtöbben csak frusztrációt szereznek ott.
2023. ápr. 20. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Irnak masnak. Gondolom neki is tobb meccse van, nem fog mindenkinek irkalni.
2023. ápr. 20. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Bootok jelolgetnek hogy elofizess
2023. ápr. 20. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
botok, vagy randa vagy
2023. ápr. 20. 16:42
 6/9 anonim ***** válasza:
bumble-re alapból nem érdemes regisztrálni se
2023. ápr. 20. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Irhatna privatba es megmagyarazhatna h egy normalis valaszt miert kell lepontozni

4 es voltam

2023. ápr. 20. 18:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezek az online társkeresők tipikusan ilyenek. Jobb hagyni őket és máshol ismerkedni
2023. ápr. 20. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Amíg még aktívan használtam nőként, ált. az volt az oka, hogy elkezdtem 1-2 sráccal beszélgetni, és már akkor is k...nak éreztem magam, hogy hú, kettővel egyszerre, így aki utána húzott jobbra, annak már nem írtam (gondolkodtam rajta, ilyenkor megírjam-e, hogy már mással elkezdtem beszélni, de az sem vigasztalja a másikat)... meg olyan is volt, hogy egyszerűen nem jutottam fel 1 v. 2 nap az appra - de pepitában uez megtörtént, hogy írtam a srácnak, aztán ő nem válaszolt, nem is egyszer. Na bumm. Van ilyen. Sztem az 1 nap erre kevés...
2024. jún. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!