Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Indirekt nagy seggűnek nevezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indirekt nagy seggűnek neveztem, most megsértődőtt, hogy engeszteljem ki?

Figyelt kérdés

Szóval a barátnőm ágyon hassal feküdt. Felkiáltok "kispárnaaaa". Erre mosolyogva megkérdezte, hogy a "fenekemre gondolsz? :)" mondom "nem, akkor nagypárnát mondtam volna."

Erre "najólvanakkor bszódj meg te kib... ge..i" felkiáltással lelépett...

Ezek után mivel engesztelhetem ki? Csak viccelni akartam.

2023. ápr. 19. 21:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen lényegtelen, mi mit mondunk, a kapcsolatok ideális esetben nem úgy működnek, hogy "az érzéseid nemm validak, mert a gyakori leszavazta".
2023. ápr. 20. 01:06
 12/21 anonim ***** válasza:
69%

11

Akkor gondolom a kérdező érzése is valid, ugye? :DDDDD

2023. ápr. 20. 02:13
 13/21 anonim ***** válasza:
21%

rövidesen meg fog enyhülni, még ha elsőre fel is kapta a vizet, akkor sem olyan nagy dolog ez, hogy egy hétig durcázzon miatta.

mondod, hogy sajnálod, nem tudtad, hogy neki ez ennyire érzékeny dolog, nem akartad megbántani, legközelebb nem mondasz ilyet, és ennyi.

2023. ápr. 20. 02:32
 14/21 anonim ***** válasza:
91%
Senki nem mondta, hogy nem validak az érzései. De a reakciója akkor sem megfelelő. Azért nincs egyensúlyban a két dolog szerintem.
2023. ápr. 20. 06:52
 15/21 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is felfogható ez poénnak, de az ő reakciója viszont egyértelműen alpári. Nekem ilyen partner aki így beszél (akár velem, akár mással) nem kéne.

N

2023. ápr. 20. 09:06
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
13 a nap puncinedvesitője
2023. ápr. 20. 10:50
 17/21 anonim ***** válasza:
53%

"Akkor gondolom a kérdező érzése is valid, ugye?"

Az, de nem ír semmit az érzéseiről.

Nem erről az esetről beszélek, csak eszembe jut róla, hogy amikor valaki kérdezi, hogy "nem volt semmi jele?", akkor ilyenekről beszélünk. Egy bántalmazó (megint mondom, nem a kérdezőről beszélek) nem egy pofonnal a semmiből fogja kezdeni, hanem ezzel. Megsértődik vagy lenyeli. Ha nyeli, mehet tovább az alázás.

2023. ápr. 20. 10:50
 18/21 anonim ***** válasza:
17%

17

Erre mondják, hogy csúszós lejtő. Egy ártatlan poéntól hogy a halálba jutottunk el a fizikai bántalmazásig?

Hagyjuk már.

Aki ennyire mimóza, az ne legyen párkapcsolatban. Pont.

2023. ápr. 20. 10:58
 19/21 anonim ***** válasza:
49%
Ez nem mimózaság. A lánynak nem tetszik. Egy kapcsolat nem azt jelenti, hogy le kell nyelni mindent.
2023. ápr. 20. 11:02
 20/21 anonim ***** válasza:
27%

19

Minden szirszarra ugrani... Az ilyennek nem való smemilyen emberi kapcsolat.

2023. ápr. 20. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!