Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akik legalább 3 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik legalább 3 éve nincsenek párkapcsolatban! Az alábbiak közül mi az oka annak, hogy nem találtok párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 18:51
A kérdező szavazást indított:
Nem tettem eleget azért, hogy párkapcsolatom legyen.
Nem nézek ki elég jól, emiatt nem kellek párkapcsolatra a férfiaknak.
A személyiségemmel vagy mentális állapotommal van a gond.
Túé magasak az elvárásaim ahhoz képest, mint amit én nyújtani tudok.
Egyéb, leírom kommentben.
25 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Oppá, elírtam az egyik válaszlehetőséget: túl magasak
2023. ápr. 18. 18:53
 2/15 A kérdező kommentje:
Ha több lehetőség is igaz rád, akkor azt válaszd, ami a legfőbb oka annak, hogy nem találtál párkapcsolatot az elmúlt 3 évben.
2023. ápr. 18. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem ahhoz képest magasak az elvárásaim, amiket én tudok nyújtani, hanem ahhoz képest, amit a férfiak. Pl. A wcbe pisiljen, ne izguljon szexuálisan a családtagjaira (vagy ne gondolja ezt normálisnak), ne hazudjon...

Már nem keresek senkit, nekem túl gyors a világ.

2023. ápr. 18. 18:57
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Nekem van egy barátnőm, nála egyértelműen a harmadik vagy a harmadik és a negyedik együtt.

Sosem dolgozott, kb. megszólalni sem szokott társaságban (hogyha elhívom barátokkal “sörözni”, akkor mindenki azt gondolja, hogy “nagyon izgult és nem mert beszélni”), én magam sem tudok vele normálisan beszélgetni.

Amúgy nagyon szép csaj, de hasonlóan jól kinéző pasikra bukik, és kb. olyan szinten van, mint a tinik.

Pl. Azt kérte tőlem egyszer, hogy szervezzek egy házibulit, amire meghívom az általam sosem látott ismerősét (akivel közös ismerősöm sem volt facebookon), hogy ő “véletlenül”összefuthasson ott vele, mert a srác korábban kikosarazta. Vagy ilyen hasonlóan véletlen helyzetek, menjünk ugyanoda kondizni (igaz több, mint egy óra az út addig a kondiig mindkettőnknek és amúgy egyikünk sem kondizott), véletlenül menjünk el a munkahelyére, mert én a főnökével akarok beszélni (igaz, indokot nem tudtam kitalálni, hogy miért kéne nekem egy ssc-ben bárkivel beszélni) stb.

2023. ápr. 18. 19:04
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Nem vagyok meg 3 eve szingli, de siman lehetek, en is ugy gondolom, hogy a ferfiak kepessegeihez kepest magasak az elvarasaim. En tudom nyujtani, ami kell egy normalis kapcsolathoz es nem Lambot meg hetvegi Maldiv kirandulast varok el.

Es azt sem allitom, hogy egyaltalan nincs olyan ferfi, aki megfelelne nekem, de lusta vagyok keresgelni es atszenvedni magamat x idiotan es tok jol elvagyok egyedul, nem hianyzik valaki jelenlete, nem hianyzik a szex, szoval nincs motivaciom hozza.

2023. ápr. 18. 19:21
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Pontosan, a keresés a legrosszabb. Mintha adnának egy zsák szart, hogy van benne 2-3 kókuszgolyó. A franc akar nyakig szaros lenni.
2023. ápr. 18. 19:26
 7/15 anonim ***** válasza:
95%

Az az oka annak hogy nem találok senkit, hogy nem is keresek. Nyűg számomra a társkeresés, ráadásul szinte biztos hogy csalódás lesz a vége, igy pedig nem éri meg azzal felborítanom a mindennapjaimat, hogy párt keressek.

Elvagyok úgy, ahogy vagyok.

2023. ápr. 18. 19:32
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Komolytalan kaocsolaton vagyok túl akkor mondhatni megvan a 3 év ha őt nem számitom.

Nem magammal van bajom hanem a pasikkal.

A mostanival se lenne vége ha komoly normális lenne.

Nem találok olyat aki komoly ÉS tetszik is.

Meg nem is keresek mert sok a foglalt házas igenytelen bunko paraszt mizuzos. A selejt. És nem akarom f.stengerben keresni az egyetlent. Akiről aztán kesobb derulne ki hogy ugyanolyan mint a többi.

Ezért vagyok egyedül. Mertmondhatni nincs kínálat normalisakból meg akik ki is néznek.

2023. ápr. 18. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem egyöntetűek a válaszok. Nincs miből válogatni csak a selejtekből. Akkor inkább egyedül.
2023. ápr. 18. 19:40
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Túl gyorsan és nagyon sokat változott az életem körülöttem az elmúlt években. Direkt volt így, sokat dolgoztam azon, hogy elérjem az álmaimat, és közben úgy éreztem, hogy a társkeresés nyűg lett volna, és nem is tudtam volna elegendő energiát befektetni egy párkapcsolatba. Mostanra kicsit lenyugodtak a dolgok, így szépen lassan elkezdtem nyitni én is az ismerkedés, társkeresés felé.
2023. ápr. 18. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!