Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb lenne az inceleknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb lenne az inceleknek a régi időkben mikor még nem volt egyenlőség férfiak és nők között, tehát a nőknek nem volt szavazati joguk, nem nagyon tölthettek be tisztséget, nem nagyon dolgozhattak, így mindenképpen kellett egy férfi az életükbe?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 17. 06:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

20:

"nincs meg hozzá az ereje"

Fizikumon, önvédelmi képességen lehet változtatni, lásd harcművészet, saját testsúlyos edzés, konditerem. Senki se születik erősként, viszont a legvékonyabb embernek is van lehetősége megfelelő mennyiségű izmot felszedni, lásd zyzz videóit mennyit fejlődött, de én is jó példa vagyok rá, régebben 65 kiló voltam 190 centire férfiként. Évekig tartott, de nekem is sikerült izmosodni, mert kitartó voltam.

A gyakorikérdéseken szereplő incelek rendszerint négy fal között élnek, nem járnak társaságba így nincs semmi szociális életük (se férfiakkal, se nőkkel), képtelenek normális emberként kommunikálni miközben sírnak, hogy nem jut nekik nő, pedig jár.

Szerintem az incelek legnagyobb ellensége saját maguk. Sokak régebben - lehet most is - függők, legyen számítógépes játék, alkohol avagy egyéb, ami miatt a többiekhez képest visszamaradott a szociális fejlődésük. Egy nap ráeszmélnek, hogy nekik nő kell és csodálkoznak, hogy a világ elutasító. Természetesen nem fog menni egyik pillanatról a másikra, senkinek sem.

2023. ápr. 17. 08:27
 22/34 anonim ***** válasza:
74%
Hú, vigyázz, mert megkapod, hogy magas Chad vagy, neked könnyű! 😄
2023. ápr. 17. 08:38
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Igen, és a szép csinos, fiatal lány undorodott az idősebb, kövér és igénytelen férjétől, ezért cserébe a vele egy idős, szálkás testű lovász fiúval kezeltette magát az istállóban. 😊
2023. ápr. 17. 09:16
 24/34 anonim ***** válasza:
89%

"A gyakorikérdéseken szereplő incelek rendszerint négy fal között élnek, nem járnak társaságba így nincs semmi szociális életük (se férfiakkal, se nőkkel), képtelenek normális emberként kommunikálni miközben sírnak, hogy nem jut nekik nő, pedig jár."

A másik meg hogy számon kérik a nők égbe repült igényeit és hibáztatják a közösségi médiát, csak azt nem veszik őszre, hogy ők konkrétan ugyanúgy az interneten élnek, abban a torz valóságban. :D A filteres instagram képekből vonnak egy átlagot, ott is próbálnak ismerkedni (általában szar, vagy semmilyen szöveggel mert szociális készség nincs mellé) és haragszanak a világra hogy a századik "szia, mizu"-ra nem ír vissza a konditermi modell csaj rögtön a kobrára rábukva.

Az esetek 99%-ban amikor egy incel arról beszél hogy a nő megalázta, az kb. annyit jelent hogy nem írt vissza neki, amikor tök ismeretlenük ráírt egy olyan felületen, ami nem erre való. :D

2023. ápr. 17. 09:49
 25/34 anonim ***** válasza:
90%
Az nagyon "tetszik", hogy vergődnek a nők hatalmas igényein, de közben arról álmodoznak, hogy a nők jogai el legyenek véve, legyenek a nők férfira szorulva, valamint az szerintük a normális, ha ronda, köpcös férfi mellett szép kis vékony nő van... :D
2023. ápr. 17. 09:58
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, és a szép csinos, fiatal lány undorodott az idősebb, kövér és igénytelen férjétől"

Lásd Németh László Iszony c. könyve.

2023. ápr. 17. 10:30
 27/34 anonim ***** válasza:
7%
Konnyebb volt.. vettel valami gagyi bort a lany meg mar dobta szet a csulkeit.
2023. ápr. 17. 11:32
 28/34 anonim ***** válasza:
91%

A régi szép időkben amikor még nem volt egyenlőség, akkor nem a nő utasította el a lecsúszott, társadalmi számkivetett, kínosan viselkedő, rosszul kereső férfiakat, hanem a nő apja. Ha pedig a delikvens képtelen volt felfogni hogy márpedig őt nem látják szívesen a nő közelében, akkor el is lett intézve; úgy szarrá verték, hogy még véletlenül sem gondolt a párzásra utána.

Tudod.... Az egy dolog, hogy annyira beteg és szánalmas vagy, hogy vágysz rá, hogy a társadalom fele el legyen nyomva, azt viszont elfelejted, hogy a rossz tulajdonságok, amik miatt egyedül vagy, nem csak a nők számára taszítóak. Senki sem akar a családjába, pláne a lánya mellé egy ilyen "deadbeat" embert.

Szóval nem kapnál alanyi jogon nőt így sem, incel, ne is áltasd magad :D

2023. ápr. 17. 11:52
 29/34 anonim ***** válasza:
16%
28. Getto telepen nalatok lehet..
2023. ápr. 17. 12:01
 30/34 anonim ***** válasza:
89%
#29 oh? az érzelmeidbe tapostam? örülök....
2023. ápr. 17. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!