Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen életcél,ha egy nő nem akar se gyereket ,se
anyagi függetlenséget...?
Figyelt kérdés
Ismerkedem 1 lánnyal 31 éves,bolti eladóként dolgozik,rendes családból származik stb. Kedves,visszafogott,csak az nem tetszik,hogy azt mondta,nem tudja magát elképzelni anyaként,nem hiszi,hogy neki valaha lesz gyereke. Úgy egyébként sincs benne meg az,hogy saját magát fejlesztené,akár tanulással,akár sporttal(már van rajta kb 10kg plusz). Elment albérletbe a közeli megyeszékhelyre és éppen eléldegél a fizujából,eljár bulizgatni ,kirándulgatni a barátnőivel. Így jól érzi magát,másra nem vágyik csak 1 jó kapcsolatra még.Jogsira se érez késztetést. Én meg olyan vagyok,nem mennék albérletbe,inkább hitelre vennék lakást,ami az enyém lesz,sportolok,hogy egészséges maradjak,meg szeretnék gyerekeket...
nyugi, 5 év múlva keres egy gazdag pasit és kipottyant pár porontyot.
Általában így megy.
2023. ápr. 13. 19:35
12/23 anonim válasza:
Barmilyen fura, az emberek joval nagyobb resze eli le egy egyszeru munkahelyen az eletet, mint amennyi nem. Csak van aki felfogja, hogy neki “ez jutott”, mert nincs kedve tenni ellene es elfogadja, ha egyebkent igy is elvan. Teljesen valos eletcel az is, hogy elvezze az ember a mindennapokat, a szabadidejet tartalmasan toltse, es felnott emberekkel vegye magat korul es veluk erezze jol magat, ne pedig gyereknevelessel toltse az idejet. A 10 kilo felesleg meg maradhat 10 kilo, nem lesz belole torvenyszeruen tobb, de egyebkent siman lehet, hogy majd megismer egy normalis ferfit (azaz nem teged), es miatta erez majd motivaciot a fogyasra, ha mar magatol nem.
2023. ápr. 13. 19:50
13/23 anonim válasza:
Neki ez a célja, neked más. Egyikőtökkel sincs baj, csak nem illetek össze.
Én is hasonló beállítottságú csaj vagyok, és rohadt jól érzem magam. Nem cserélnék mással, és nem is élnék másképp más emberek miatt. :)
2023. ápr. 13. 20:04
14/23 anonim válasza:
Mi az, hogy "ez milyen életcél"? Mit számít, hogy "ez milyen". Nem kell ilyen nővel lenned, ha neked ez nem felel meg, de ne pattogj. Azt csinál, amit akar. Hát ha ő nem a te eseted, akkor csá...
2023. ápr. 13. 22:03
15/23 anonim válasza:
Ha ennyi kifogásod van ellene, akkor mit akarsz tőle?
N
2023. ápr. 14. 07:50
16/23 anonim válasza:
Pontosan miben is nem független anyagilag?
Felnőtt, saját keresettel rendelkező ember, aki magát tartja el.
Neked mid is van? Mamahotel, netán albérlet?
Nagy életcél valamit 20-30 éves hitelre megvenni, nyögni a brutális törlesztőt, megvonni magadtól a szórakozást (amire neki telik), 60 éves korodra lesz is belőle valami. 😂 Ja és el se tudsz költözni nagyon, ha pl munka miatt kéne.
Gyereket nem akarni meg még mindig normális. Ha te akarsz, azzal semmi baj, de a többi leszólásod okádék. 5-10 kg plusz még dögös is lehet amúgy, nem mindenki akar csontkollekció lenni.
2023. ápr. 14. 09:04
17/23 A kérdező kommentje:
Nekem már 33 éves koromra saját felújított lakásom van. Nem örököltem,nem vagyok diplomás,csak ésszerűen intéztem a pénzügyeimet.
2023. ápr. 14. 10:03
18/23 anonim válasza:
Ez tok jo, de akkor is feleslegesen pecelezel ki egy not es allsz le kritizalni, mikor a nepesseg kb fele ugyanugy el, mint o. Egy kisebb resze meg meg nala is szarabbul, a masik kisebb resz meg jobban. Lepj tovabb es keress neked megfelelot, erre nem lehet mit mondani. :D
2023. ápr. 14. 10:10
19/23 anonim válasza:
Ahogy írtam korábban is, azért pecezi és beszéli ki a nőt, mert visszautasította.
Tapasztaltam többször is, hogy azok, akik finoman vissza lettek utasítva, bunkóbbak lettek velem, sőt, hisztiztek, lehordtak.
2023. ápr. 14. 10:21
20/23 anonim válasza:
A kérdezőt lepattintotta a csaj és most bosszúból ekézi, ez teljesen egyértelmű. Velem ugyanezt csinálta nemrég egy “férfi”. Szánalmasak vagytok! Semmi közötök más emberek életéhez, lehet tiplizni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!