Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért/mitől/hogyan alakult ki az, hogy a rossz megjelenésű férfiak is csak TOP nőket akarnak?
Én nem látom ezt. Meg amúgy is mi számít top nőnek? Nekem a top nő aranyos, csendes, visszahúzódó, kedves, odaadó, nem volt még sok "kalandja", nem egy rißanc típus, okos, intelligens, lehet vele beszélgetni bármilyen témáról, van véleménye az őt körülvevő világról.
Külsőre igazából annyi, hogy legyen fehér ember (tudom borzasztó rasszista vagyok), ne legyen elhízva (egy kis fölösleg még jól is állhat amúgy) meg viszonylag legyen bartságos, aranyos, arányos arca. Ennyi. Gondolom te a "top nő" alatt az instagram celebeket és hasonló nőket érted, hát szerintem a férfiak többsége nem ezeket tartja "top nőnek". Maximum külsőre, "egy patront megér"... de hogy hosszú távra, kapcsolatra esetleg családalapításhoz nem ilyen nőt keres a legtöbb férfi az szinte 100%-ban bizonyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!