Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol találhatok olyan férfit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok olyan férfit, mint a barátnőm vőlegénye? Nem csak hol, de hogy? Leírom lenn, milyen.

Figyelt kérdés

Nem találom életem párját, pedig keresem. Ez a barátnőm vőlegénye csak egy jó példa. Mert néha ha elmondom, milyen férfit keresek, azt mondják rá a férfiak, túl nagyok az igényeim. Pedig nem hinném, hogy túl nagyok, inkább azt hinném, hogy a legjobbja már elkelt, és a maradék turkál a selejtben. Ezt magamra is írom, én is maradék vagyok. Akik nem keltek el férfiak, ők is maradékok. Mi vagyunk a maradékok, akik turkálnak a selejtben.

Lehet néha szingli lesz 1-1 jó férfi, mondjuk mert megcsalja a nője, de arra meg tuti ráugranak százan, és újra csak a selejt marad. Nem tartom magam selejtnek, de ettől függetlenül lehet mégis az vagyok, mivel én sem keltem el.

A barátnőm vőlegényére visszakanyarodva, igen, ő jó férfi. Magas, jóképű, jó a feneke, vékony, okos, jól fizető munkája van, gyereket akar, házasodni akar (hamarosan házasodnak, és 3 év járás-együttélés után jegyezte el a barátnőmet), megbízható, otthon megjavítja amit kell, főz, süt, takarít, ha lesz gyerek foglalkozni fog vele annyit, amennyit csak kell. Nagyvonalú, őszinte, a családi háttere is rendezett is segítőkész. Még sok jót tudnék róla írni, de minek, ennyi is elég. De tudnék. Nyilván nem tökéletes, de senki se az. A kevés rossz tulajdonságávál simán együtt lehet élni, el lehet neki nézni a sok jóért cserébe.

Tehát ilyen férfit szeretnék. Hol, hogy jöhetnék össze ilyennel?

2023. ápr. 12. 17:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
97%
No para, most úgyis rád ír jó néhány példány.
2023. ápr. 12. 17:37
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan példány, amilyet leírt.
2023. ápr. 12. 17:40
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Ha meglesz a gyerekük térjünk vissza a témára..
2023. ápr. 12. 17:45
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
A barátnőd hol/hogy ismerte meg a párját? Vagy esetleg a fickónak vannak facér barátai? Jellemzően az ember hozzá hasonlókkal barátkozik, ezért esélyes, hogy sok szempontból ilyen férfiak között mozog.
2023. ápr. 12. 17:47
 5/23 anonim ***** válasza:
68%
Honnan tudod hogy foglalkozni fog a gyerekkel eleget? Meg egyáltalán. Senkivel se egy életbiztosítás élni, még a legtökéletesebbnek hitt társ is kifordulhat magából bármikor bármi hatására.
2023. ápr. 12. 17:50
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Te asztán szép barátnő lehetsz... jó a feneke... Rib.c
2023. ápr. 12. 17:51
 7/23 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hogy csak te kivülállóként látod ezt a pasit, az ő kapcsolatukat tökéletesnek. Aztán lehet nem is annyira jó mint gondolod.
2023. ápr. 12. 17:51
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne itt ilyen példány, már rávetettem voln magamat! 😂
2023. ápr. 12. 17:54
 9/23 anonim ***** válasza:
55%
Bocs, de nekem ebből csak az jött át, hogy féltékeny...ami gusztustalan dolog.
2023. ápr. 12. 17:55
 10/23 anonim ***** válasza:
64%

“ Magas, jóképű, jó a feneke, vékony, okos, jól fizető munkája van, gyereket akar, házasodni akar”

Te egy jól kinéző, szép arcú, nagy mellű bombázó vagy, átlag feletti intelligenciával, és jól fizető munkával? Ha igen akkor persze peched van, de ha nem akkor mégis mit akarsz?

2023. ápr. 12. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!