Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők szemében átlag férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők szemében átlag férfiak tényleg "láthatatlanok" ?

Figyelt kérdés

Baráti társaságban beszélgettünk arról hogy idősödve hogyan csökken férfiak figyelme nők irányába, hogy míg 20-30 között mennyi visszajelzést kaptunk, így közeledve 40 felé már egyre kevésbé, van akinek már semmi.

Erre egyik pasi nevetve mondja hogy "Isten hozott klubban"

És akkor mondja hogy ők férfiként ebben a "láthatatlanságban" élik az életüket (kivéve a jóképű, cukifiúk) és hogy az átlag férfi alapállapota a "láthatatlanság" és ez a férfi élet nagy feladata hogy láthatóvá válj nők szemében, hogy téged válasszanak.

Komolyan ezt érzitek férfiként???

2023. ápr. 11. 08:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ha "átlag pasi" alatt azt értjük, hogy az illető nem úgy néz ki, mint az összes aktuális kedvenc hollywoodi szívtipró egybegyúrva, akkor nyilván bárki, aki a valóságban él, látja, hogy ez nem igaz, mert ha még népszerűbb is egy ilyen külsejű pasi, azért átlagos kinézetű emberekhez is bőven vonzódnak, vonzódtak nők. (Engem egyébként valamilyen szinten taszít is, ha valaki ilyen "túl tökéletes")

Viszont társkeresőként, vagy akár a korábbi baráti társaságaimon végignézve azt látom, hogy nagyon sok férfi NAGYON sokkal javítaná az esélyeit, ha kicsit több energiát tenne akár magába, akár az ismerkedésbe. És nem mondom, hogy az átlag férfi olyan, mint amilyeneket leírok, de láttam már annyi embernél, hogy relatíve átlagosnak számít.

Pl. nagyon gyakori jelenség, amivel találkozok, hogy már a társkeresős fotó olyan, hogy kicsit sem próbál meg rajta szimpatikusnak látszani, rossz fények, rossz szög, egyáltalán nem is mosolyog, annyit nem ír ki az adatlapjára, hogy mi a hobbija. Beszélgetésnél is fordult már elő nem egyszer, és nem csak velem, hogy rengeteget beszélt magáról, de velem kapcsolatban úgy nem igazán tett fel kérdéseket, nem érdeklődött, hiába ő akart ismerkedni. (És ezt még az ismerkedés elején, nem akkor, amikor már pl. beszélgettünk egy órát, és kiderült, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon.) Vagy pl. egyáltalán nem bókol, egyáltalán nem ad visszajelzéseket (nem kell, hogy hozza le a csillagokat, lehet visszafogottan is csinálni), én meg azért szeretném tudni, ha már ugye ismerkedünk, hogy azért legalább tetszek neki, kedveli a személyiségemet, vagy valami. Másik dolog, nagyon sokaknak csak annyiból állnak a hobbijai, hogy sorozatozás, filmnézés, videónézés, videójátékok, és nekem kicsit visszatetsző, hogy ami a szabadidejében történik vele, gyakorlatilag nem is vele történik, hanem egy fiktív világban, és ő csak nézi. Meg sokaknak nincsenek ambíciói, régi baráti körömön láttam pl. nagyon azt, hogy középsuli után elvállalták az első szembejövő középsz.r, rosszul fizető állást, aztán jó volt az 5-6 év múlva is, de cserébe legalább minden nap panaszkodtak róla. És én rendszeresen úgy vagyok vele, hogy engem ebből mégis mi a fenének kéne megfognia. :D

Nyilván itt is megtalálhatja a zsák a foltját, ert nőben is van bőven sok olyan ember, aki hanyag, vagy élete végéig jól elvan egy lagymatag melóban, vagy olyan szinten megszállottja egy fantasysorozatnak, hogy már csak egy hajszál választja el attól, hogy abban a világban éljen, de hogy én nem ilyen vagyok, az tuti. :D

2023. ápr. 11. 12:30
 22/26 anonim ***** válasza:
95%

A férfiakkal szemben támasztott elvárások eléggé átalakultak az utóbbi pár évtizedben. Ha megnézzük előző történelmi korokban nem sokat olvashatunk arról, hogy sokat számított volna a férfiak külseje, mindig inkább a fizikai erő, bátorság, találékonyság, anyagi javak kontextusában ítélték meg őket. Van ilyen közmondás is, hogy "egy fokkal legyen szebb az ördögnél" és kész.

A mostani világban sokkal több vizuális inger ér minket, ezért talán indokolatlanul is sokat számít a külső és mivel szabadon lehet szexelni, így nem kötelező csak azzal lefeküdni, akivel komoly kapcsolatot ígérkezik. Ettől függetlenül viszont mindenki tud fejleszteni magán szociális képességek terén, hogy érdemi esélye legyen párkapcsolatot kialakítani.

2023. ápr. 11. 15:49
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem attól függ, hogy 20-30 vagy 30-40....neeem, az a külső a kisugárzás az egész összkép.
2023. ápr. 11. 17:22
 24/26 anonim ***** válasza:
92%
En ma megneztem az utcan egy jos@ggu, 40-es apukat. De mivel hattal allt, o is azt hiszi, hogy lathatatlan :-D
2023. ápr. 11. 19:27
 25/26 anonim ***** válasza:
91%
Én úgy érzem magam, igen.
2023. ápr. 11. 21:45
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Én inkább azt kérdezném ha valaki láthatatlan akkor az miért nem jár le az edzoterembe vagy miért nem vesz maganak jó cuccokat ami jól áll neki, legvégső esetben arcplasztika.
2023. ápr. 11. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!