Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csinos vonzó nő között,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csinos vonzó nő között, vannak nagyon szegény, mélyszegénységben élőek?

Figyelt kérdés
Létezik Nmagyon csinos vonzó nő aki nagyon rossz anyagi helyzetben van, a kónap végére már nincs pénzem ennivalóra sem...
2023. ápr. 10. 15:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én ismertem ilyen lányt, nagyon rég a munkatársam volt, 18 évesen, intézetis lány volt és segédápolóként dolgozott nálunk. A fizetése kb annyira volt elég, hogy legyen mit ennie. Igazából csak akkor tűnt fel, milyen szép, amikor együtt öltöztünk és elment tusolni. A ruhái nélkül, konytba fogott hajjal látszott milyen gyönyörű. De amúgy mindig olyan viharvert kinézete volt szegénynek, tehát teljesen hétköznapi lány volt ruhában. És a körmei mindig tövig voltak rágva, pszichésen instabil volt. A mai férfiaknak szerintem az a szép nő, aki hosszú, fényes hajú-gyakori fodrász, úgy van sminkelve, hogy alig látszik, de nincs bőrhibája-jó minőségű kozmetikumok, jó minőségű ruhákat hord, tetovált a szemöldöke /ha megnézed 16-24 év közötti nők 80%-a tetovált szemöldökű/ vékony, de nem gebe, hanem sportos-jó minőségű táplálék, edzőterem.

Szóval jó alapanyagból tudsz igazán jó nőt csinálni, de kevés férfi veszi észre a természetes szépséget. Nem a ti hibátok, de attól még így van.

2023. ápr. 10. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:

11: Ez nem mélyszegénység!!!

A mélyszegénység ez:

[link]

2023. ápr. 10. 17:27
 13/19 anonim ***** válasza:

Mélyszegénységben élőket nem ismerek, nem mozgok olyan szociális közegben. De a kérdés úgy szólt, hogy "...nagyon szegény, mélyszegény" lányt ismerünk-e, aztán pontosítva a nagyon rossz anyagi helyzet lett kiemelve. Ha már szőrözünk a kérdésen.

Mindentől függetlenül kicsit olyan érzésem van, hogy a kérdező halászni szeretne a zavarosban, vagyis sugar babyt keres.

2023. ápr. 10. 17:34
 14/19 anonim ***** válasza:
Csóró vagyok, és egész jó csaj. Sohasem próbáltam többnek tűnni, mint ami vagyok, mert nincs értelme.
2023. ápr. 10. 17:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A mai férfiaknak szerintem az a szép nő, aki hosszú, fényes hajú-gyakori fodrász, úgy van sminkelve, hogy alig látszik, de nincs bőrhibája-jó minőségű kozmetikumok, jó minőségű ruhákat hord, tetovált a szemöldöke /ha megnézed 16-24 év közötti nők 80%-a tetovált szemöldökű/ vékony, de nem gebe, hanem sportos-jó minőségű táplálék, edzőterem.

Ez milyen igaz!

2023. ápr. 10. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Én az ősszel láttam egy ilyen lányt a buszon Budapesten.

Az öltözetét látva nagyon szegény lehetett, viszont próbálkozott, mert színben, stílusban próbált összeillőt választani, de látszott hogy nagyon rossz minőség, elhordott, teljesen márkatlan stb.

Nagyon szép eredeti szőke hosszú haja volt, festetlen nagyon szép arcbőr, kis ajakbalzsam és ennyi. Nagyon vonzóan vékony volt, nem gebe, és magas.

Nem volt műkörme, és egy még a ruhájánál is elstrapált valami piacon kapható noname már picit lukas sportcipő volt rajta.

Szerintem nagyon nagyon ritka az ilyen!

2023. ápr. 10. 21:38
 17/19 anonim ***** válasza:
Talán jobb fizetést kap, aki szép? Vagy pofára adják a diplomát?
2023. ápr. 10. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Egy sima panel meg minimálbér sem sokkal jobb a mélyszegénységnél
2023. máj. 8. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:
18: Pedig ha az a panel Újlipótvárosban van, akkor már az illető a legvagyonosabb 1-2%-ban van.
2023. máj. 8. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!