Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem értem miért kell ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért kell ezt az első 5 kérdés között feltenni?

Figyelt kérdés

Szóval ismerkednék de minden pasi állandóan azt firtatja h hol lakom... Kint van az adatlapon a város. Szerintem ennyi elég is. DE nekik nem. jó hogy nem már a lakcímkártyám kell nekik.

Mi a csudáért olyan fontos ez a kérdés h képeset inkább kilépni a beszélgetéskezdeményból csak mert nem írom le nekik?

Vagy mi az oka hogy képtelnek erről lekattani?

2023. ápr. 9. 18:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Mert meg akarnak dugni. A szexről nem faggatnak? Nem?! Majd fognak...
2023. ápr. 9. 18:11
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt tapasztalom nőként. És amikor visszakérdezek még utcát, házszámot is mondanak!
2023. ápr. 9. 18:13
 3/21 anonim ***** válasza:
27%

De miért baj, ha megkérdezik?

Egyszerűen mondd meg, hogy adott okból nem szeretnél egyelőre válaszolni. Természetesen nem titok, ha eljön az ideje, úgy is megtudja.

2023. ápr. 9. 18:13
 4/21 A kérdező kommentje:

Kint van az adatlapomon a város ... mondjuk ezért is baj mert meg se nézik. de ha bemondom a város akkor merre fele? utca?

Szexról nem mert el sem jutok addig :D

Ezért sem értem mert London 3 óra, Pécs is annyi, és be van állítva h max 25km távolság.

2023. ápr. 9. 18:17
 5/21 anonim ***** válasza:
31%
A családi/anyagi/kultúrális háttéről sokat elárul, hogy ha valaki pl. a város gettójában lakik...
2023. ápr. 9. 18:21
 6/21 anonim ***** válasza:
92%
Ezt én se értem, mármint kvázi idegenként miért szeretné tudna a pontos lakcímemet házszámmal együtt? Nem érzi, hogy ez mennyire ijesztő a másik fél nézőpontjából?
2023. ápr. 9. 18:22
 7/21 A kérdező kommentje:

5ös minden kerületnek, városnak, településnek van jobb rosszabb része.

a képeken látszik ha valaki teszem azt cigány vagy fehér vagy néger vagy kínai vagy mittudom én...

hiába van elit helyen lakásom ha az egy lerobbant bontás érett 100 éves társasház, vagy lehet egy családiházas részen is társasház, semmit nem mond az anyagi helyzetemről mert lehet albérlet vagy saját örökölt vagy kölcsön lakás esetleg anyám uj pasijának lakása is

2023. ápr. 9. 18:29
 8/21 A kérdező kommentje:

családi háttérből nem sokat ha teszem azt irom hogy 5.ker - honnan tudná h kié a lakás ??? - mert h ezt nem kérdezik

6os igen nekem is ijesztő hogy ennyire pontosan akarják tudni

2023. ápr. 9. 18:33
 9/21 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem is ez az oka

"A családi/anyagi/kultúrális háttéről sokat elárul, hogy ha valaki pl. a város gettójában lakik..."

Ha Budapest, és úgy kérdezi, akkor 100 + 100%

Nagyon nem mindegy, hogy azt a választ kapja Csepel, vagy 12. kerület :D

2023. ápr. 9. 18:40
 10/21 A kérdező kommentje:

ha 12 kerületben élek egy lepukkant társasházban a délivel szemben, mondjuk egy pár évre kölcsön kapott 25nm garzonban???

vagy csepel egy tágas családi házban ami saját tulajdon???

szóval nem mond semmit sem.

én arra tippelek tul lusták hogy egy esetleges randi miatt utazzanak 10 percnél többet, vagy a nő legyen olyan közel h papucsban át tudjanak szaladni ha dugni akarnak :D

2023. ápr. 9. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!