Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Könyörgök szépen, segíítenétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könyörgök szépen, segíítenétek?

Figyelt kérdés

Szeretnék párkapcsolatot - mint sokan. 27 éves vagyok, és életemben egyszer volt kapcsolatom, az is 16 éves koromban 2 hétig. Nem gondolom magam rossz embernek, semmilyen rossz szándékom nincs, a legnagyobb problémám a rossz gyerekkor miatti szorongás. Nem vágyok semmi másra, csak egy nőre, akihez hozzábújhatok egy hosszú nap után, és elfeledhetem a sok problémát legalább csak kis időre, hogy legyen kire számítanom, stb.

Nincs senkim, és kezdek beleőrülni. A családomat elvesztettem, a rokonaimmal nem tartom a kapcsolatot, mert nem igazán vannak, akik vannak, azokat inkább kerülném, se barátaim, haverjaim, stb. Mit tehetnék? Hogyan ismerkedhetnék? Hol ismerkedhetnék?

2023. ápr. 9. 01:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

Bocsmár 11-es, de ez eléggé úgy hangzott, hogy "férfinak nem lehet érzelmi hullámvölgye, de ha van is, akkor annak megoldásában nekem semmilyen segítséget ne kelljen nyújtanom".

Remélem rosszul értettem, mert bár abban egyetértek, hogy a kérdezőnek most jelenlegi állapotában nem barátnőre, hanem egy pszichológus szakemberre, aztán barátokra, van szüksége. Csak utána van szüksége társas kapcsolatra,

Nade az azért nem járja, hogy a nőnek kell érzelmi támogatást a férfitől, de ez visszafelé már nem igaz, mert "oldja meg, ő a férfi".

2023. ápr. 9. 08:09
 12/16 anonim ***** válasza:

Kell, normális keretek között. Megegyezhetünk, hogy ez nagyon távol áll a normálistól.

Arra céloztam, hogy a nőnek is lehet megnyugtatásra szüksége, de a kérdező képtelen erre, mert egy roncs és nonstop ő igènyelné ezt. Ez nem oké. 2 ilyen exem volt és iszonyú férfiatlan plusz fárasztó. Na meg kinek kell egy energiavámpír, aki csak a terhemre van.

2023. ápr. 9. 08:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok. Szépen le lettem pontozva, de nem érzem jogosnak. A kérdésben persze áldozat a kérdező, de itt nem csak erről van szó. Nekem van olyan ismerősöm, férfi aki hasonló korú mint a kérdező, senkije sincs igazán, panaszkodik hogy depis meg magányos... de közben ő maga ijeszti el a környezetét. Mi anno barátok voltunk aztán megtudtam hogy folyton kibeszél a közös barátainkat, ugyanazt teszi velük is. Folyton hátbatámad mindenkit, de nem érzi mi a baj vele, mert ő egy áldozat mindenhol...
2023. ápr. 9. 09:19
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Vmszia! Egy Katolikus vagy Református hit gyülekezet körében meg tudod találni majd a kedvesedet!
2023. ápr. 9. 09:26
 15/16 anonim ***** válasza:
6%
Lehet, hogy egy domina hiányzik neked, aki ostorral ver.
2023. ápr. 9. 09:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A pszichologust en is jo otletnek tartom, mert szorongva nem lehet ismerkedni. Masreszt baratokra lenne szukseged. Van hobbid, sportoldz valamit, szeretsz kirandulni? Ne mondd azt, hogy neked csak egy nore lenne szukseged, mert ez nem igaz. Es azok a kapcsolatok, ahol az egyik fel a masiktol var mindent az eleteben, nem egeszsegesek.
2023. ápr. 9. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!