Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azt mondják, hogy a nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják, hogy a nőknek nem kell a biztos pasas, hanem az izgalom, a kiszámíthatatlan, akinél nem tudják, hogy valójában hányadán állnak, az azt jelenti, hogy de, nagyon is tudják, csak éppen az a hapsi nem, akit ezzel nyugtatnak?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 8. 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen jól mondod.

Amikor rólam mondtak ilyet, kifejezetten felidegesítettek.

Rohadtul de csak azért nem kellett a pasi, mert SEMMI vonzó nem volt benne sem külsőre, sem belsőre.

Kva jól tudtam, hogy mit akarok és mit nem.

A párommal 10 éve együtt vagyunk, első pillanattól kezdve kiszámítható volt, hogy komolyan akart.

2023. ápr. 8. 17:38
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 és #11: igen! Erre gondoltam! Köszönöm! Az értelmezést és a választ is.🙂
2023. ápr. 8. 17:45
 13/21 anonim ***** válasza:
15%

Szubjektív véleményem szerint a nők többségének (tisztelet a kivételnek) mindig kell valami "probléma/bizonytalanság", amin tudnak pörögni.

- Ha jót készen kapják, akkor az unalmas, nem kell.

- Ha van izgalom, akkor az jó, mert feldobja a kis szürke életüket.

- Ha van bizonytalanság, ami tetszik nekik, de az menet közben megszűnik (pl. kiderül, hogy komolyan tervez velük a férfi), akkor képesek a semmiből is állandóan problémát csinálni vagy spontán ötlettől vezérelve orbitális f@szságot tenni, amivel szabotálják a kapcsolatot...

35F

2023. ápr. 8. 17:54
 14/21 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

13-as igazat írt, de nem lehet mindegyikre rásózni.

2023. ápr. 8. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:
Legyen egyértelmű, hogy akar. Ha játszmázni akar, elnézte a házszámot.
2023. ápr. 8. 18:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát, nem tudom. Ahány nő volt az életemben, MINDEGYIK, kivétel nélkül nagyon is egyértelműen jelezte, hogy igen, érdeklem őket, mint férfi. Aki meg kelletlenkedett, flegmázott, legkésőbb a második telefon után soha többet nem kerestem.
2023. ápr. 8. 18:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem a nők "kiváltsága". Egyszerűen az EMBEREK többsége drámában és/vagy érzelmi bizonytalanságban nő fel, és nem tudja hogy kezelni, ha normális kapcsolatot talál. Tudjátok, nekem személy szerint mennyire furcsa volt, hogy meg AKAR a másik ölelni, és nem csak tűri, hogy megölelem, és megengedi egy kicsit? De hála istennek még azelőtt elkezdtem terápiára járni, hogy lett volna kapcsolatom, mert tudtam, hogy ez nincs rendben.

Ehhez jön a sok hülye és káros sztereotípia és játszmázási tanácsadás, és kész a káosz.

2023. ápr. 8. 18:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is károsak. A srác nem volt éppen egy Alain Delon, nyilván nem akarta megsérteni, hogy figyi, hagyd a Zsanit, de hosszabb távon csak sokkal mélyebbre lökte csórit.
2023. ápr. 8. 18:25
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy nagyon egyszerű a dolog, mert valami bizonytalanság vagy dráma, konfliktus MINDENKÉPP lesz egy idő után. 10 éve élek komoly kapcsolatban, nagyon jó kapcsolat, annyira szeretem a páromat, hogy nem is tudtam, hogy létezik ilyen erős szeretet, első perctől kezdve nyilvánvaló volt, hogy mit akar, nyitott könyv, soha nem volt hideg-meleg játék, soha nem volt az életében más nő, akire féltékeny lehettem volna, ő sem idegbeteg, féltékeny, stb. DE még így is voltak konfliktusaink, összezörrenések, drámák, megoldandó problémák, kellett sok kompromisszum, komminikáció, munka.

Szóval szándékosan keresni a drámát nagyon erősen hülyeség. :D Úgyis lesz valamennyi.

2023. ápr. 8. 18:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Persze, problémák vannak, ez az élet velejárója. De olyanok, hogy játszmázás, meg hasonlók, valójában csak azok között vannak, ahol az egyiknek nagyon súlyos, feldolgozatlan traumái vannak. Vagy nárcisztikus, esetleg antiszociális személyiségzavara...
2023. ápr. 8. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!