Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pár évtized alatt hogy jutott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár évtized alatt hogy jutott ide az ország hogy egy átlag dolgozó férfi csak álmodhat a társkeresőn egy átlag nőről?

Figyelt kérdés

Nézem ezt a kategóriát és alig akarom elhinni,amiket itt írnak.

Szintek,kötelező külföldi nyaralás évente,jó autó,saját lakás.

Az ok hogy a nőknek ilyen elvárásaik vannak,de egy szegény országban,ahol kb két millió ember minimálbér környékén keres,mégis miből finanszírozná ezt egy átlag pasi?

Külföldön lehet ez elvárás,külföldi pasik ezt megtudják szintben ugrani,de egy átlag magyar férfi ennek a közelébe sem juthat.

2023. ápr. 5. 15:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Vicc, hogy töröltetitek a hozzászólásom.

Nem érdekel, megírom megint.

Szóval, az lenne az agymosás, hogy nem hagyom taszító, elcseszett életű pasasoknak, hogy szétéljék a testem, lelkem, és úgy gondolják, hogy teljesen jár nekik egy olyan nő, mint én, mert ők szerintük "rendesek" és "megbecsülnének"?

Vagy esetleg az az agymosás, hogy szeretnék évi 1x elutazni?

Persze, mit is képzelek. :)

2023. ápr. 5. 18:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

az átlag nő nem azt akarja hogy a pasi tudja ezt finanszírozni mindkettejük számára, hanem azt hogy partner legyen ebben - és kb a saját részét tudja finanszírozni.

átlag nőnek tartom magam, és szeretek utazgatni. egyedülállóként is utazgattam, és olyan párt akartam, aki szintén szeret ÉS aki megengedheti magának - mert az egy dolog hogy tudtam magamnak fizetni, de másnak már nem lett volna elég pénzem.

nyilván ha megszokunk egyfajta életstílust (legyen szó férfiról vagy nőről), akkor az alá nem akarunk leadni, és egy olyan társat szeretnénk magunk mellé, akivel legalább ezen a szinten tudunk élni.

És persze, nyilván van az a réteg aki elvárja hogy mindent a férfi fizessen, de az nem az "átlag nő" kategória. Nagyobb az önbecsülése ennél egy átlag nőnek minthogy mindent a férfival fizettessen.

2023. ápr. 5. 18:24
 13/14 anonim ***** válasza:
17%

"Nézem ezt a kategóriát és alig akarom elhinni,amiket itt írnak."

Ne is hidd el, mivel nem sok köze van a valósághoz.

2023. ápr. 5. 19:36
 14/14 anonim ***** válasza:
29%
4: "De ahogy mondom, hónapokig tartott a dolog." - És te erre büszke vagy? :D
2023. jún. 25. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!