Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők (20-30 évesek) szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők (20-30 évesek) szerint férfiaknak hány évesen "illik" már házasnak lenni?

Figyelt kérdés

Konkrétan olyan "ismerkedési" szituációra gondolok, hogy megismersz, egy férfit mármint munkahelyen mint új kolléga, vagy baráti körben stb. külsőre belsőre is egyelőre vonzónak érzed látod, aztán valahogy megtudod hány éves.

És vannak férfiak közt olyanok (nem sok de előfordul) akiknek genetika stb. miatt 5 de van aki akár 10 évvel is fiatalabbnak néz ki.

És akkor megtudod hogy ő bizony sokkal több mint amit te gondoltál volna, és akkor bekapcsol az az egyik "női szűrő" hogy:

"hát azért ennyi évesen egy férfinak már házasnak kéne lennie, sőt akár 1-2 gyereknek is"

És ez elbizonytalanít és felülírja a vonzalmadat mert te azt gondoltad sokkal fiatalabb és így már inkább gyanús és fura a pasi és zavar hogy ennyivel idősebb.

Arra vagyok kíváncsi ez az életkor férfiaknál mennyi, amikor az érzitek hogy "hú ezzel a pasival valami nem oké"

2023. ápr. 2. 23:54
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nincs ilyen női szűrő.
2023. ápr. 2. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
35-40. (Bár addigra már simán lehetett 1 válása is.)
2023. ápr. 3. 00:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ezer meg egy oka lehet, hogy valaki nem házasodik 30 / 50 / 90 éves koráig, nemtől függetlenül.

2023-at írunk, már senki nincs jogilag vagy társadalmilag rákényszerítve a házasságra (max gazdaságilag, ha CSOK-ra akar házat venni, ezt hagyjuk is). Aki ma is úgy gondolkozik, hogy valami nem oké egy nem házas emberrel, az valahol nagyon elakadt a törzsfejlődésben. Mondom ezt fiatal házasként, csak mert nekünk épp így volt jó.

2023. ápr. 3. 01:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én jelenleg úgy gondolom, hogy 30 alatt nem akarok megházasodni ha egyáltalán összeházasodnék valakivel. Szerintem a házasság csak egy papír. Sokkal többet jelent, ha valaki boldogan van együtt hosszú évek, évtizedekig, minthogy 2 év után megházasodnak, szülnek 1-2 gyereket, majd boldogtalanok. Gyerekkel is úgy vagyok hogy max 30 után. Szeretnék világot látni, stabil állást, lakást, ha ez sikerül, max utána, ha egyáltalán lesz gyerekem, mert a mai világba nem biztos hogy szeretnék.

22N

2023. ápr. 3. 01:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok. Bocsánat lemaradt a vége. Tehát szerintem nincs olyan hogy illik vagy nem illik. Mindenki máshogy véleledik, mást akar az életben.
2023. ápr. 3. 01:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 40 és még szűz, akkor ott azért kezdem gyanítani, hogy valami gond lehet.
2023. ápr. 3. 01:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Mivel a legtöbb házasság egyenlő a válás közeledtével ilyen már nem létezik egy értelmes nő szemében. Hány évesen kell házasnak lenni ahhoz, hogy úgyis elválhass?? Röhejes.
2023. ápr. 3. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!