Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg jó ez a tanács amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg jó ez a tanács amit minden Youtube randi guru mond?

Figyelt kérdés

Amit mindig hallani:

-Ne legyünk túl elérhetőek

-Ne mutassuk azt a nőknek hogy érdekeljük őket

-Ne legyünk értük oda max 1 év múlva

-Ne kezeljük őket hercegnőként

-Tegyük az agyunkat játszmázzuk érezze hogy küzdeni kell értünk

Először is nekem pont hogy azok a nők tetszenek akik többet írnak és kedvesek velem és látszik rajtuk hogy érdeklem őket. A hideg nőknél elvesztem hamar a vonzalmat.

Másodszor is miért ne alakulhatna ki szerelme pár hónapon belül? Tudom hogy néhány férfi már a második Tinder üzenetben megkéri a nők kezét és az visszataszító mert ő csak egy nőt akar már nagyon, de ha már volt néhány randi és sok chatelés, voltak mély beszélgetések akkor miért nem lehetne bevallani hogy tényleg nagyon tetszik és miért nem lehet elkezdeni hercegnőként kezelni?

2023. márc. 30. 08:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

Bullshit, persze ha túlságosan nyalizós vagy az nem jó, de ha normálisan viselkedsz, azzal nem lesz semmi baj(olyan lánnyal akivel passzoltok)

Én sosem alkalmaztam ilyen f@szságokat és elég sok lánnyal volt már dolgom

22F

2023. márc. 30. 08:47
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Ez egy babszinhaz elore meg van beszelve minden.
2023. márc. 30. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:
22%

Jaaaajjj, ne fárasszatok már, hogy 2023-ban valaki még mindig ebből akar pénzt keresni! 😡

Tanács kell?!

LEGYÉL VONZÓ!

Legyél fizikailag (tehát szexuálisan) vonzó a nők szemében és legyen pénzed (jó fizetés, lakás, autó, hitelmentesség).

Utána viselkedhetsz te már akárhogy, a nők úgyis akarni fognak téged. Lehetsz szűkszavú, vagy bőbeszédű; gyakran elérhető vagy csak ritkán; rajongó természet, vagy jégcsap... kelleni fogsz a nőknek!

De ha te vérpistike vagy a hatodikról az albérletben, keresel 280 nettót, akkor nézhetsz te akár ezer YouTube videót is, nem fogsz kelleni a nőknek!

2023. márc. 30. 09:06
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
🤣😂😃😁😁😁
2023. márc. 30. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Ez ilyen kirakat kapcsolatokhoz szuper, ahol nem egy pár van együtt, hanem egy "pasika" meg egy "csajszi", akik instán jól néznek ki egymás mellett, de két szót nem tudnak egymással beszélni.
2023. márc. 30. 10:02
 6/12 anonim ***** válasza:

Nagy átlagban ezek az olyan tipikus topmodell nőkről szól, akiknek az egójuk a magasban van (jogosan vagy jogtalanul az nem lényeg). Általában a megközelíthetetlen nőkre vonatkozik akik bárkit megkaphatnak.

De van olyan ami sok nőre hathat ( ha jól használja az ember) viszont tudni kell, hogy nincs 100% garancia.

2023. márc. 30. 10:26
 7/12 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nője válogatja, hogy épp melyik mire vágyik. Van, amelyik inkább az izgalmat keresi a kapcsolatban, és van, amelyiknek biztatásra van szüksége, és hogy stabil érzelmi hátteret nyújtson neki a férfi.
2023. márc. 30. 10:39
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Lenne benne igazság alapvetően, ha nem lenne ennyire szélsőségesen tálalva - nőként mondom. Szerintem azt lenne érdemes kihangsúlyozni, hogy a hajbókolást, talpnyalást, görcsös ragasztóként való másikon csüngést kellene elfelejteni, mert az fullasztó tud lenni, azt mutatja, hogy a másikon kívül nincsen életed, és alapvetően nem kelt jó benyomást. De e között meg a között, hogy "ignoráld a nőt", "sose bókolj neki", "ne légy elérthető", azért van még jó sok fokozat. Tudni kell megtalálni az arany középutat - éreztetni a másikkal, hogy tetszik és fontos neked, de nem csöpögős, szappanoperás módon.
2023. márc. 30. 12:13
 9/12 anonim ***** válasza:
92%
Ezek a tanácsok mindig azoknak szólnak akik golddigger Instapitsákat szeretnének felszedni, normális nőknél ez nem játszik.
2023. márc. 30. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen ahány nő által kiírt, a párjáról panaszkodó kérdés van, mindegyikben ezeket fogalmazzák meg sértettségi okuknak.
2023. márc. 30. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!