Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pickme nőnek mik a specifiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pickme nőnek mik a specifikus jellemzői és miért baj, ha egy nő ilyen?

Figyelt kérdés
2023. márc. 29. 18:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ennek az ellenkezőjét hogy hívjátok?
2023. márc. 29. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
82%

A pickme az, aki a lányos dolgokhoz rossz tulajdonságokat társít, és ezzel próbálja magára a férfiak figyelmét felhívni. Pl. ő nem sminkel/nem fest körmöt/nem hord magassarkút, és ezért ő jobb ember. Viszont néz focit, nevet a fingós vicceken, és lenézi a nőket, így akar bevágódni a férfiaknál.

Ha ezek a lányok ismernének más nőket, tudnák, hogy az emberek mind elég sokszínűek.

2023. márc. 29. 22:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Extra, normális, furcsa? Ki hogy nevezi. De a pick-me lányok is tipikusak ez által, mert szintén benn vannak egy dobozban. Megfigyelések, akár kutatások során születtek ezek a megállapítások, definíciók.

Nem lenne baj, hogy fel hívják magukra a figyelmet addig míg a másik nőket nem degradálnák, de hát nekik úgy jó.

2023. márc. 29. 22:20
 14/20 A kérdező kommentje:

"Olyan finom, gyengéd, kedves, udvarias fajta.Ilyesmik."

Tehát aki olyan, mint a szögesdrót, mocskospofájú, undoritó gyökérállat módon viselkedik, azt hogyan hívjátok?

2023. márc. 29. 22:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Alpári, paraszt, köcsög, bunkó.
2023. márc. 29. 23:52
 16/20 A kérdező kommentje:
Az rendben, de mi a kollektív, egyszavas megnevezésük?
2023. márc. 30. 00:00
 17/20 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen.
2023. márc. 30. 09:53
 18/20 anonim ***** válasza:
#16 Én parasztnak hívom az ilyeneket.
2023. márc. 30. 11:09
 19/20 anonim ***** válasza:

A pickme nőkkel az a baj, hogy a többi nőt mint kollektív halmazt szapulják csak azért, hogy bejöjjenek a pasiknak, és ezt görcsös, erőltetett és sokszor elég undorító és sztereotipizáló módon... ennek amúgy, ahogy látom, 2 altípusa van: 1) a társadalom által nőiesnek tartott tulajdonságokat, hobbikat és ízlést lenézve (de nem a párkapcsolati viselkedést - szóval olyat nem nagyon látok, hogy "válassz engem, mert nem akarok főzni rád"... de olyat igen, hogy "jobb vagyok, mint más lányok, mert nem szeretem a popzenét, a rózsaszínt, a sminkelést, de imádom a Marvelt meg a Forma-1-et") vagy 2) az aktuálisan népszerű feministább álláspontokat semmisnek véve ("én még régivágású értékes nő vagyok, aki hajlandó napi szinten főzni a férjére akkor is, ha dolgozom... a többi kényes liba meg csak rendelget"). Azzal nincs gond, hogy egy nő nem olyan, mint a többség - akkor van gond, ha ezzel haknizik, olyan érzettel, hogy kb. felajánlkozik a férfiaknak, hogy "válasszá' má' engem, én sokkal jobb vagyok, mint a többi p...a".

Egy értelmes nő meg tud úgy magabiztos, vonzó és sikeres lenni, hogy nem más nőkön tapos át miatta, és nem más nőket degradál.

2023. márc. 30. 12:30
 20/20 anonim ***** válasza:
A pickme-nek meg nincs ellenkezője... vagyis sztem normális társadalomban "normális, egészséges nő" megnevezés lenne. Olyasvalaki, aki támogatja a nőtársait, nem generálja ellenük a gyűlöletet.
2023. márc. 30. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!