Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem merek elhívni egy lányt sem találkozóra?

Figyelt kérdés

Több lehetőségem is lett volna, de nem mertem eddig nem mertem elhívni senkit, pedig már 25 éves vagyok. Eléggé szorongós típus vagyok, egy étterembe sem szívesen megyek be, főleg ha még egy lány is lenne velem, nagyon zavarban lennék.

Mi lenne szerintetek a megoldás? A lányok is ugyanúgy tartanak egy ilyen első találkozástól?

2023. márc. 26. 09:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Csak a szeretet ami kihúz ebből.

Érezd jól magad erőltesd meg magad segíts másokon legyél hasznos és ne ilyen szarokon agyalj

2023. márc. 26. 09:07
 2/14 anonim ***** válasza:
29%

Ideje felkösd a gatyát és nem nokedlinek lenni. Ennyit tehetsz. Csapd arcon magad és mondjad magadnak, hogy ideje megkeményedni, mert különben egyedül maradsz, rettegve. Nem lehetsz férfi létedre beszari, ez sajnos nem működik az élet semelyik területén sem, de főleg nem csajozásban.

Sok sikert! Ha nem megy egyedül a szorongás leküzdése, akkor ne félj segítséget kérni pszichológustól.

2023. márc. 26. 09:19
 3/14 anonim ***** válasza:
18%
Növesz f@szt és legyen bátorságod.
2023. márc. 26. 09:20
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

2. válaszolónál a pont, főleg azzal értek egyet, hogy "nem lehetsz beszari férfi létedre".

Ez teljesen igaz. Később egy egész családért kell felelősséget vállalnod, és terelned megfelelő mederben, ha már attól szorongsz, hogy egy étteremben hozzá kell szólnod a pincérhez akkor ez nem fog menni. Hogy vásárolsz be, mondjuk egy piacon hogy kéred a cuccot, amit meg szeretnél venni? Vagy inkább éhen halsz?

Esetleg kezdj el ilyen helyekre járni barátokkal, ha nem egyedül van az ember akkor minden könnyebb eleinte.

Nem ennyire durván, de voltam hasonló helyzetben. Pl minden baráti találkozóról direkt késtem, hogy tuti ne én érjek oda elsőként, hogy ne kelljen egyedül ülnöm. Aztán rájöttem, hogy a lőtéri kutyát nem érdekli, ki ül egyedül vagy ki nem, most már leszarom, ha elsőként érkezek akkor kérek egy sörikét és addig max olvasgatok, amíg meg nem jönnek a többiek.

2023. márc. 26. 09:26
 5/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy esetleg szociális fóbiás?

Én is hasonló helyzetben vagyok, én lemondtam erről az egészről. Nem gyötröm magam vele.

Az egyedüllétnek is számos előnye van.

2023. márc. 26. 09:37
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért vannak lepontozva tök hasznos válaszok? :D :D :D
2023. márc. 26. 09:41
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Pl mert egyáltalán nem hasznosak?!
2023. márc. 26. 09:45
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert valószínű férfiak írták és ez a kategória 99%-ban a nőké. Bármi amit férfi ír ide (ha csak úgy is sejtik) az instant le van pontozva. Azért írok már csak nagyritkán ebbe mert hiába hasznos (mások szerint is) lepontoznak mert egy férfi ne merjen kapcsolati tanácsokat osztogatni..

2023. márc. 26. 09:47
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!

Nézd meg ezt a videót, hátha magadra ismersz.

Jó persze lehet hogy nem erről van szó, lehet hogy csak simán félénk vagy.

[link]

2023. márc. 26. 09:53
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, én senkit nem pontoztam le. Teljesen igazatok van, pont ezért nem is mentem bele eddig ilyen helyzetbe, mert belegondoltam, ezzel a hozzáálással én mit tudnék nyújtani egy komoly nő részére?!?! Bevásárlás, munka nem okoz gondot, amit muszáj, azt megcsinálom.

Ez is jó kérdés, valóban szükségem van erre? De nem szeretnék egyedül maradni, főleg már én is érzem, hogy eljár felettem az idő.

2023. márc. 26. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!