Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Illik fekete luxus autóval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik fekete luxus autóval menni első randira?

Figyelt kérdés

Kérném hogy a kérdésre válaszoljatok, ne a személyemet kritizáljátok.

Vállalkozásaim vannak, van több jó autóm, direkt nem is akarom leírni márka szerint mik ezek.

Mindegyik fekete színű.

Randikon észrevettem hogy ha egyik fekete kocsimmal megyek, a randik sokszor az anyagi háttérre mennek rá beszélgetésben.De sokszor otthon nálam végződik a randi.Ha taxival megyek, sosem volt még hogy a nő feljött volna hozzám.

Tindert, badoot használok társkeresésre.

Ki hogy van vele menjek azzal amim van, vagy inkább rejtegessem a sokadik randira meglepetésnek hogy milyen életem van?

2023. márc. 24. 23:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
92%

Akinek valóban vállalkozásai és jó autói vannak, az tudja kezelni a helyzetet. El nem tudom képzelni, hogy lehet valaki sikeres vállalkozó, amikor egy ilyen pitiáner dologot sem lát át és nem tud dönteni.

Esti mese. Köszönjük.

2023. márc. 24. 23:47
 2/22 A kérdező kommentje:

Nem értem ha én is pár dologban bizonytalan vagyok, az hogyan függ össze hogy van pár kisebb vállalkozásom?

Építőipari cégek, a kérdésnek meg a vállalkozásaimnak semmi köze egymáshoz.

De azért köszi a választ.

2023. márc. 24. 23:49
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

"Nem értem ha én is pár dologban bizonytalan vagyok, az hogyan függ össze hogy van pár kisebb vállalkozásom?"

Mondjuk azért, mert egy vállalkozónak mindenekelőtt profi döntéshozónak kell lennie? Csak egy tipp.

2023. márc. 24. 23:52
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
akkor is kamu
2023. márc. 24. 23:53
 5/22 anonim ***** válasza:
84%
Kopaszmercivel kell menni.
2023. márc. 24. 23:54
 6/22 A kérdező kommentje:

Ezért kértem hogy a kérdésre írjon választ aki ír.

Mi abban olyan különleges hogy építőipari cégem van meg egy generálkivitelező és nagyobb cégek alvállalkozói rendszerében a megbízásokat teljesítjük a felvette alkalmazottaimmal?

Attól a kérdésem ugyanaz marad, arra várnám a válaszokat.

2023. márc. 24. 23:56
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Ne fáraszd magadat fölöslegesen, kérdező, simán hiteltelen vagy.
2023. márc. 25. 00:02
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Engem nem érdekel az autó! Nekem is van és nem használom! És az anyagi háttér sem érdekel! Nekem is van!

De engem nem hívnak randira, mert nem járok szórakozóhelyekre :(

Pedig jól nézek ki! :)

2023. márc. 25. 00:28
 9/22 anonim ***** válasza:
87%
Vegyél egy világosat is.
2023. márc. 25. 01:04
 10/22 anonim ***** válasza:
85%
Gyenge próbálkozás. Azért ha bejön szóljál én is kipróbálom.
2023. márc. 25. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!