Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál kizáró ok ha egy férfi 35 évesen nem tudja felvenni a versenyt a tinédzserekkel?
Testalkatra értem.
Ha és egy szavazás is! Te 180 cm mellé milyen súlyú férfit tartasz normálisnak?
Azért egy 30+-os nőnek nem hiszem,hogy az az első kitétele,hogy a választottja,egy adonisz legyen. Nagyon rosszul gondolkodsz. Ebben a korban az emberség,a megbízhatóság sokkal fontosabb. Oké,legyen ápolt,de azért 30-40 évesen ne akarjon már egy tinire hasonlítani egy férfi. Hacsak,tényleg nem egy fiatal pipivel akar összejönni.
Még annyit,hogy ha ez sikerülne is,a tini hülyére venne téged,és ott nevetne ki,ahol csak tud. A tinik sem hülyék. Max csak sugardaddynek lennél jó nekik.
14
Ne viccelj már! Ha most azt írom 90 kg vagyok, akkor 100 bòl 99 olyan válasz fog jönni fogyjak le 70 kra addig takarodjak. De ki 70 kg? A 20 alatti iskolás fiúk.
#17 pont ezt akartam írni
Kérdező, a 70 kiló a normális egy ilyen magas pasinak, nem egy tinédzsernek. Azért írnák, hogy fogyj le, mert akkor kövér lennél és pont! Tehát a válaszod butaság volt, már bocs.
#14 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!