Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez mi már? Miért ilyenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi már? Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés
Néhány napja volt nálunk egy vásárló, elkérte a számomat, kérdezte a nevemet.(még jó hogy nem adtam meg neki). Ma meg jött egy nővel aki nyilvánvalóan a párja volt,amikor fizettek alig nézett rám. Legalább ne hozta volna oda az asszonyt.
2023. márc. 23. 19:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Ezen mit vagy kiakadva? Én jót mosolyogtam volna.
2023. márc. 23. 20:31
 12/17 anonim ***** válasza:
38%

4 az eladók unatkoznak es egotuning nekik az hogy a feleséged is lesz.rod Értük.

Nem értesz a nőkhöz

2023. márc. 23. 20:34
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Bosszubol bevitte a nőt hogx sebaj hogx elutasitottál ugyis van valakim.

Ez ilyen gyerekes játszma volt

2023. márc. 23. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
47%

12-es, nem, én nem értek a nőkhöz😂.

Azért voltak egy páran.....

De ha te mondod.

4#

2023. márc. 23. 20:36
 15/17 anonim ***** válasza:

azértmertcsak

:DDDDD

2023. márc. 24. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne olyan? Nem értem, hogy miért zavar ha nem érdekel. :S
2023. ápr. 2. 11:23
 17/17 anonim ***** válasza:

10-es na és ha a testvére?

Amúgy én is elmélkedtem már ezen, ha párban lát az ember valakiket, vagy gyerekkel is jönnek, akkor az emberek nagy többsége azt gondolja egyből, hogy a párja, de amúgy simán lehet a testvére, és a testvérének a gyereke vagy az unokatestvére és gyereke.

Anno én is babysitter-kedtem anno, 4 gyerekkel tekertünk biciklivel, ha valaki azt gondolta volna, hogy van 4 gyerekem, ott kacagtam volna el magam, mivel a legnagyobb 10-en x volt, én meg kb. a 20-as éveim elején voltam.

Amúgy ha olyan meghitt egymáshoz szólás volt lehetett a párja is, de ezen már én is elmélkedtem, hogy az ember ösztönösen ha párban lát embereket akkor elkönyveli hogy a párja, miközben lehet a szülője vagy a testvére vagy rokona, vagy szimplán barátja is.

Volt is egy ilyen cikk ahol a 20-on x éves uriember 60 éves édesanyjára hitték azt, hogy a párja, mert 20-on x-nek nézett ki.

De amúgy simán be is nézheti az ember a dolgot. De amúgy teljesen jól reagáltad le a helyzetet, sanszos hogy a párja, így megkímélted magad egy csalódástól.

Akik ilyen helyeken dolgoznak azoknak sem egyszerű ismerkedni, érdemes azért rövidebb beszélgetésekbe kezdeni, hogy valamennyire lecsekkold, hogy független-e a másik, és nem egyből odaadni a telefonszámot. Jól csináltad.

Amúgy a pasi azért is lehetett zavarban, mert pl. ha a testvére volt, akkor gondolhatta, hogy félreérted. Bár az a pasi aki tényleg akar valamit a másiktól akkor is kérte volna a telefonszámod mikor a hölggyel jött, mert ugye a testvére is lehet.

Mivel nem kérte így neked lesz szerintem igazad.

2023. ápr. 2. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!