Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire kell gazdagnak lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire kell gazdagnak lenni egy ilyen lányhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2023. márc. 23. 16:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
24%

Hat, nekem szemely szerint nem tetszik ez a no. Nem vonzo az arca, sminkel meg talan elmegy de egyebkent csunyacska.

30F

2023. márc. 23. 23:44
 12/15 anonim ***** válasza:
8%
Lol, tudom ki ez a csaj, vajdasági! Mondjuk nem ismerem személyesen, másik városból vagyok. De van pasija már azt hiszem pár éve! Még anno, amikor a pasija szingli volt, találkoztam vele egy partin és próbáltam vele dumálni mert bejött, de eléggé félénknek, zárkózottnak tűnt (persze benne van a pakliban, hogy csak nem jöttem be neki, de eléggé kétlem, mert sok embernek bejövök, mert jól nézek ki)
2023. márc. 24. 01:49
 13/15 anonim ***** válasza:
16%
12. Nem voltal eleg penzes , vagy olyan oltozekben .. olcso piat ittal.. ilyenek ezek.
2023. márc. 24. 07:58
 14/15 anonim ***** válasza:
12-s, lány vagyok és a pasival próbáltam ismerkedni xD
2023. márc. 24. 15:55
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nagyon szép lány, jó testi adottságokkal. Meg lehet velem van a baj, de nekem a szemöldöke is tetszik.🙂

Gondolom megválogatja, hogy kivel áll szóba, de miért is ne tenné 🤔

Mondjuk nem értem az ilyen jellegű kérdéseket. Nekem eszembe sem jut, hogy férfiakat keressek a neten és azon tűnődjek, hogy vajon mekkora az mellméret, amivel elérhetném az érdeklődésüket. A másik meg, hogy szeretnék-e egyáltalán egy ilyen emberrel együtt lenni?!

Kérdező! Inkább lépj ki az álomvilágodból! Gazdálkodj azzal, amid van és hozd ki magadból a legjobbat! A "szerelmet" meg a valóságban keresd, ne a tiktokon! Remélem, hogy megtalálod a hozzád illőt.👍

2023. márc. 27. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!