Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 185cm feletti férfiak, érzékel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

185cm feletti férfiak, érzékelitek, hogy a magasságotok olyan előny, ami miatt nektek nem okoz gondot partnert találni?

Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én hiába vagyok 185 centi magas, ha 35 évesen a szüleimmel élek, és emiatt az összes nőnél esélytelen vagyok.
2023. márc. 22. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:

172 centi vagyok és az életben nem volt gondom az ismerkedéssel. Volt már nálam magasabb barátnőm is, egyikünket sem érdekelte.

Sokaknál ez szimpla kifogás, hogy legyen mire fogni a gátlásokat.

2023. márc. 22. 18:30
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Igen. 196 cm vagyok. De még ez mellé jóképű is. És azt érzem, hogy ez miatt sokkal könnyebb az életem. Anyagilag és személyiségre átlagos vagyok. Az anyagilag átlagost úgy értem, hogy van saját lakásom és átlagos alkalmazotti fizum. A személyiségre átlagost úgy értem, hogy nem vagyok társaság közepe nagydumás partiarc sem, de azért full csendes nyámnyila bénaság sem. A külsőm miatt nem csak sok nőnek tetszem, de az életben máskor is érnek pozitív fogadtatások és visszajelzések rendszeresen.
2023. márc. 22. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
5: Manapság már egyszerre kell magasnak, jóképűnek és izmosnak is lenni.
2023. márc. 23. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, nincs ezzel semmi gond.

Csakhát k**rvanagy szívás ha nem.

2023. márc. 23. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!