Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan társkereső oldal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan társkereső oldal, ahol BDSM/bondage témában lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
BDSM és Bondage témában képzelem el a következő kapcsolatomat. Sajnos Facebook-on, instán nagyon sok a kamus, vagy éppen gyáva alak. Van erre kimondott társkereső? Ami nem fizetős, és nem robot a nagyrésze, akikkel beszélgetsz? És tényleg társkereső, nem fizetni akarok az alkamakért, esetleges Domináknak.

2023. márc. 20. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Pixieről csak rosszat tudok írni. Női profil mögött faszt verő bu.zik vannak kb 80%-bam, a maradék meg olyan ronda hogy a kedvem is elmegy tőlük. Ráadásul olyan igényeik vannak a nőknek hogy csak pislogok.
2023. márc. 22. 09:24
 12/20 Oldrockboy ***** válasza:
100%

Sajnos én is ezt tapasztalom.....

S hàt nem sok lány hódol ennek az a baj max titokban

2023. márc. 22. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki a fb csoportra szavazott, megirhatna melyik az
2023. márc. 22. 12:42
 14/20 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm az ötletet. Regisztráltam fetlife-ra. Akadnak tagok szép számmal a környékemről, de sajnos nem sok sikerén volt benne eddig.
2023. márc. 23. 07:40
 15/20 Oldrockboy ***** válasza:
92%

Àltalàban sajnos nem lehet ismerkedni ....

Sehol minden évben egyre rosszabb...

2023. márc. 23. 17:44
 16/20 anonim ***** válasza:
46%
A legtöbb ember csak a lightosabb bdsm-re nyitott,én is.Nem vonzanak az elmebeteg ötletek.
2023. márc. 25. 02:16
 17/20 anonim ***** válasza:
87%

Minden tarskereson ugyan az van.

Otvenszer annyi ehes kandur mint no.

Ha veletlenul talalsz egy not aki keres, az is not keres.

Puncson, pixien is rengeteg kamus foto, bugyiarus, vagy csak sima eloreutalasra hajto csslo van.

Sok kis meleg homar noi reg moge probal egy rarantasnyi szexualis fantaziat kicsikarni a gyanutlan makkerekbol.

Uh mindenkit ova is intek attol hogy ismeretlenul sikamlosabb irogatasba kezdjen ismeretlennel…..

Teljesen felejtos minden netes oldal.

Visszatertem a 20 evvel ezelotti modszerekhez.

2023. márc. 25. 07:33
 18/20 NTBS ***** válasza:
67%
Mi újság kedves kérdező?
2023. márc. 27. 14:38
 19/20 A kérdező kommentje:

Fetlife-on beszélgettem pár emberrel, talán kialakul belőle valami. :) Csak sajnos a válaszidő 1, de inkább 2 nap.

2023. márc. 28. 11:01
 20/20 Oldrockboy ***** válasza:
0%
Az a baj utánna ellopnak a válaszok....nálam sajnos ez van..
2023. márc. 31. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!