Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha hogy aludtál, mi újságokból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha hogy aludtál, mi újságokból állnak, tiltsam?

Figyelt kérdés

Hetek/hónapok telnek el így ilyenekkel hogy az összminden amit beleadnak a reggeli jóreggeltezések, gifek, mizuk.

Állandoan nekem kell témázni, a másikat szórakoztatni, magamról mesélni, regélni, a másikrol érdeklődni, a gondja bajaira reagálni, beszéltetni.

Nekem ez megterhelő fárasztó így.

A hatezredik mi ujságnál már nem írok vissza. Erre másnap megint megkérdezi.

Harmadnap, jol aludtál e.

Persze találkozni akarnának, én meg erre nem. Húzom, hogy van e tartalma egyáltalán a másik embernek. Megmozgatja e az agyam.

De nem.

Mások hogy képesek erre? A volt barátaimmal de az összessel már az első nap ezer témábol jött másik ezer, de amikor mellettem flörtölnek más csajokkal azokkal is oda vissza megy pörögve a kommunikáció, vannak gondolataik!

Hogy lehet az hogy másoknak meg sík üres az agya?

#agy nélkül
2023. márc. 20. 17:32
1 2
 1/16 NTBS ***** válasza:
0%

Ne tedd.

Inkább írd le mit akarsz.

Ha tud, akkor változik.

2023. márc. 20. 17:36
 2/16 A kérdező kommentje:

Egyiknek megírtam hogy unom hogy párszavakat ír, nem ír magáról, érdektelennek és titkolózósnak is tűnik én meg várom mi lesz ebből.es rosszul esik.

Továbbra is folytatta a párszavas stylt.

Másiknál is behisztiztem már hogy ne kérdezze már meg többet jól aludtam e. Köszi.

De ilyet ki az istenbarma kérdez egyáltalán kommunikáció címen?

Az ilyen nem a társadalomban élnek?

2023. márc. 20. 17:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Állandoan nekem kell témázni, a másikat szórakoztatni, magamról mesélni, regélni, a másikrol érdeklődni, a gondja bajaira reagálni, beszéltetni."

Nem kell. Miért kéne?

"Nekem ez megterhelő fárasztó így."

Akkor miért csinálod?

Miért nem keresel olyat, akivel kellemes társalogni nem egy szenvedés?

2023. márc. 20. 17:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Megértelek kérdező. Sok ilyenben lesz még részed amíg nem találsz számodra megfelelőt. Én is már untam és nehezen de találtam olyan embereket akik tudnak beszélni. Aki meg néma a fene ott essen bele én biztos nem kinlódok egy ilyennel se még egyszer.
2023. márc. 20. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Intellektuálisan nem illetek össze. De ha célokban nem illenétek össze, az is ugyanilyen.

A kudarc is alapból zavar téged, meg dühít, hogy ez a nulla kommunikáció lett a színvonal.

2023. márc. 20. 18:54
 6/16 A kérdező kommentje:

A mizu re mit kéne?nem nekem témazni véletlen? Leirni hogy mizu velem!

Vagy ír h jóreggelt. Ha csak ennyi írok vissza en is h jóreggelt, egesz nap ninca témája nem ír semmit. Megint nekem kell témázni a joreggelt után.

Olyat keresnékkivel lehet beszélgetni, de eddig nincs. Örültem eddig annak csak, hogy legalább normálisakat találok es nem a szex a témája. De ha nem a szex akkor meg semmi?

Most azon gondolkodom ha a párszavas aki képes arra is hogy annyit ír hogy hm, strigulazom ezeket a felejthetetlen mondatait", és talan a 10. Hm-je után tiltom.

Mar kínomban ilyen "társasjátékokat" találok ki hogy legyen benne vmi izgalom már

Vagy visszairkálok a mizukra olyanokat hogy semmi kül.veled? És a 10 ilyen magasszintü csevegés után tiltom.

Vagy nem is tiltom őket hanem nézzék végig a teljes közönyömet h úgy tűnök el, hogy le se tiltom.

Vagy versenyeztetem őket melyik nyeri a legkevesebb betűs csevegést/nap.

Amig nincs egy értelmes, lehet még csoportos konferenciákat is tartok majd, összehozom őket.

Egyik küld egy gifet az egyiknek, másik visszaír arra, hogy hm, aztán az egyik megkérdezi hogy aludtál, aztan a másik jol veled mizu. Aztán szerintem nekem ezt olvasni is kín lenne, de lehet lenne belőle egy kész könyv is kiadni, hogyan ismerkedj a 21 században.

Gifekről ismertetők, diagramok.

A legkevesebb ujjmozgatással járó smylek bemutatása. A "hm" szinonímái, fokozatai, a "hmmm", es "hm...."közti különbségek analizálása.

Kész tanulmány is lehet belőle. Aztán meg kötelező tananyag.

2023. márc. 20. 19:08
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Akiket felsoroltál, azok láthatóan nem érdeklődnek irántad.

Ha ezt észre veszed, hogy egy egy szavas válaszokat kapsz, akkor utána már ezt magadnak csinálod, mert látod, hogy milyenek, mégis írogatsz nekik.

2023. márc. 20. 19:19
 8/16 A kérdező kommentje:

De és érdeklődnek.

Naoi szintű komnunikáció, mikor találkozunk, játszmák, ha nem irsz akkor én se, ki sértődik meg jobban, ki békül ki hamarabb, akkor a másik meddig húzza az agyát a békülés kezdeményezőnek, hogy megbocsájt e, valójában sűrű kitartó "kommunikáció" van, soha meg nem szűnő remény arra, hogy én találkozni fogok velük.

A kérdés az hogy tiltsam e simán ezeket. Csak mert, ha újabbakkal kezdek csevegni, biztos rámírnak hogy szia, és .....az a világűrnyi csend hogy de megszólalni a szia után már nem megy. Megint en köszönjek vissza és témázzak.

Azok a nagy mélységű kapcsolatok amikor 2 szóban le lehet játszabi azt hogy kontaktolunk ismerkedünk kipróbaljukk együtt nem ment és szakítunk, egy egész kapcsolat lejátszódik abban hogy szia!- szia! És vége is lett.szakítottunk is :D

2023. márc. 20. 19:29
 9/16 A kérdező kommentje:

Életem legrövidebb mindent elsöprő szerelmi kapcsolatai ezek, mikor rámírnak hogy szia, visszaköszönök hogy szia, és game over.

Szerintem a legrövidebb kapcsolatok rekordja az enyém:D

De legalább gyerek nem lett belőle :D

2023. márc. 20. 19:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdés az hogy tiltsam e simán ezeket."

Ez lehet, hogy új neked, de van egy olyan opció, hogy "tiltás", oda kell rákattintani.

2023. márc. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!