Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nő létemre nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő létemre nem vagyok szexuálisan vonzó(nem születtem olyannak), hogyan tudnék változtatni rajta?

Figyelt kérdés
Nem volt még egy férfi se értem soha úgy oda. Változtatnék, miben kellene ilyenkor?
2023. márc. 20. 11:51
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
34/N
2023. márc. 20. 11:52
 2/16 anonim ***** válasza:
24%
Fogyjál le kezdésnek.
2023. márc. 20. 11:53
 3/16 anonim ***** válasza:
82%

Hogy jellemeznéd a külsőd?

Tapasztalataim szerint, ha nincs valami extrém deformitás az arcodon, előnyös frizurával és sminkkel legalább átlagosra ki tudod hozni magad.

Érdemes lenne megismerkedned az évszak típusoddal, az alkatodhoz illő öltözködési stílusoddal stb.

Én napi 1 órát foglalkozom magammal, így tudok egy átlagostól kicsit jobb külsőt hozni (smink, haj, megfelelő szett összeállítása stb).

Ha pedig önbizalmad nincs és ez lerí rólad, önismeret & pszichológus segíthet.

28n

2023. márc. 20. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
97%

Ha nem vagy ronda, mint a lóharapás, nem vagy durván elhízva, akkor a külsődön nem múlik.

Akkor már csak az kell, hogy kedves, nyílt, mosolygós tekinteted legyen, ne játszd a jégkirálynőt.

2023. márc. 20. 11:58
 5/16 anonim ***** válasza:
74%
Nő vagyok, ha küldesz privátban képet, szívesen elmondom, hogy mit gondolok. De amúgy igen, ha nincs nagy túlsúly, akkor nőies frizura, smink, nőcisebb ruhák sokat dobnak a megjelenésen.
2023. márc. 20. 12:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Értem a problémádat, de nehogy azt hidd, hogy ha meg szexuálisan vonzó lennél akkor minden bajod megoldódna.

Elég sok szexuálisan vonzó nő szokta ezen az oldalon is leírni, hogy az esetek többségében csak egy szexuális segédeszközként tekintenek rá.

Sok férfi nem is akar tőlük komoly kapcsolatot, csak a szex érdekli őket, mert csak a dugható nőt látják benne.

Mert valljuk be őszintén hogy a személyiséged is számít, és annak kellene előtérbe kerülnie, mert különben könnyen lehetsz használati tárgy az ellenkező nem szemében.

Persze lehet sminkelni, meg csinosan öltözni, de ha már eljut a kapcsolat abba a stádiumba, akkor a sminket le kell mosni, a ruhádat le kell vetni, a hajad is kócos lesz.... szóval jobban jársz ha önmagadért szeretnek és nem csak a szexuális kisugárzásod miatt.

2023. márc. 20. 12:06
 7/16 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Foglalkoztam 'stílus kialakítással' korábban. Ha van kedved, küldj priviben egy arcképet és egy teljes alakosat. szívesen segítek tanácsokkal ingyen, teljes diszkrécióval. 50+-os nő vagyok, szóval nem 'egyéb célra' kérem a fotót, hanem egyszerűen anélkül nem lehet érdemben segíteni... Ha nem akarsz küldeni, akkor egy-két általános tanács:keress új fodrászt , ülj be egy kozmetikushoz egy alkalmi sminkre, menj be egy butikba próbálgatni és bízd rá az eladóra, hogy mit javasolna. Minden erednményt fotózz le és otthon nézd meg a képeket nyugodtan, ha van megbízható barátnő, családtag, akkor velük együtt, figyeld a tanácsokat! (És nem szexuálisan vonzónak kell lenned, hanem nyitottnak, figyelemfelkeltőnek, harmonikusnak. Nem vampnak készülsz, hanem vélhetően egy férfit keresel, aki felfigyel a külsődre majd megtetszik neki a belsőd. Ehhez a harmonikus, rendezett, előnyös külső az út.:)) Sok sikert neked!
2023. márc. 20. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi az amivel nem vagy elègedett?
2023. márc. 20. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Lépj be női csoportba, segítünk fb.
2023. márc. 20. 12:23
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Ez csak kiböfög egy semmitmondó kérdést, aztán leszarja, mit válaszolnak. Lehet, hogy robot?
2023. márc. 20. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!