Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett női oldalról ennyire anyagi központú az ismerkedés a társkereső oldalakon?
Elég sok emberrel dolgozok együtt,sokszor beszélünk erről a témáról.Sokan fenn vannak ilyen oldalakon,van köztük sportos férfi is,de szinte mindegyik ilyen társkereső nőkkel találkozott az oldalon és élőben is.Sokan azt mondták a randi szinte nem is randi volt,hanem egy megbeszélés ahol mintha önmagát kelleett volna felmagasztalnia hogy második randi legyen.
Én ezek után nem is akarok ilyen oldalra regisztrálni,de élőben még nehezebb,próbáltam boltban,könyvtárban leszólítani finoman lányokat,semmi tolakodás nem volt benne,de vagy egyből lekoptattak,vagy jött a szokásos,van barátom,de addig beszélgethetünk.
Mi a fene lett itt a világgal,hogy normál munkába járó emberként lehetetlen párkapcsolatra nőt találni?
Miért nem tudsz saját magad utánanézni?
Évtizedek óta kutatott téma, hogy Ázsiában a nők mennyire anyagiasak. És arra jutottak a tudósok, hogy minél szegényebb egy ország, minél rosszabbak a megélhetés feltételei, annál anyagiasabbak a nők. Nekem Kanadában is élnek rokonaim, ott sem jellemző az anyagiasság, nyilván azért mert az Ausztria szintű ország élhetőségben.
Nyilván az elszegényedő Mo.-n is ez a helyzet, ahol most ráadásul nagyon komoly az infláció is, így a nők csak még anyagiasabbak lesznek.
6: "párkapcsolatra nőt találni"
Márpedig magyar nyelvben úgy mondják társra lel, társat TALÁL valaki. (nem, nem vagyok egyedülálló, csak tényleg a kákán is csomót válaszokat látni itt.
)
Miért lett FÉRFI oldalról ennyire KÜLSŐ központú az ismerkedés a társkereső oldalakon?
Mi a fene lett itt a világgal,hogy normál NEM SZÉP KINEZETÜ NŐKÉNT lehetetlen párkapcsolatra FÉRFIT találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!