Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A több hétig tartó online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A több hétig tartó online ismerkedés személyes találkozó nélkül csak időpazarlás?

Figyelt kérdés

Ha személyesen ismerkedtél meg valakivel, akkor ott már élőben találkoztatok, megvan a kémia, és azért mentek el első randira, hogy “hivatalosan” is lépést tegyetek a párkapcsolat felé.

Míg ha valakivel online ismerkedsz, akkor az első randi gyakorlatilag arra van, hogy kiderüljön, hogy élőben is szimpatikusok vagytok-e egymásnak, ezért sokkal nagyobb lutri az egész a saját tapasztalataim alapján.

Mégis vannak akik 3-4 hétig szeretnek online ismerkedni, aztán lehet full feleslegesen, mert élőben nincs meg a kémia, ezért én például felszoktam hozni pár nap ismerkedés után, hogy fussunk össze valamikor napközben valamilyen városi kávézóban, viszont nagyon sok embernek ez gyors, pedig ezzel nagyon sok időt meglehetne spórolni szerintem :D

2023. márc. 18. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi a covid alatt három hétig online ismerkedtünk. Tinderen találkoztunk úgymond, de egyből átmentünk messengerre. Mivel covidos voltam, evidens volt, hogy nem talalkozunk, amíg fel nem gyógyulok. Mindennap videochaten beszeltunk. Azért ha ott vonzónak találsz valakit, élőben is meglesz a kémia.

Két éve együtt vagyunk.

2023. márc. 18. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem élvezed vele a beszélgetést, akkor hagyd ott. Szerintem normális, ha valaki 1-2 hétig online beszélget, abból is sok minden kiderül a másikról, pl. hogy fent bír e maradni az érdeklődése és nem sürget, vagy pl. ha neki csak időpazarlás a beszélgetés, az taszító. Ha ennyire nem élvezi, egyáltalán nincs kedvem találkozni. Az ismerkedést élvezni kellene, nem fogat csikorgatni. Ha neked nem jön be az online módi, akkor talán neked csak élőben kellene ismerkedned.
2023. márc. 18. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az, mert számomra egy online beszélgetés is lehet ugyanolyan szórakoztató, mint egy személyes. Persze, előfordul, hogy nem lesz több, mert személyesen kiderült, hogy nem egymást keressük, de én ezt nem élem meg időpocsékolásnak, mert csak olyannal találkozom eleve, akivel szórakoztató volt az online beszélgetés. Tehát eleve valamit kaptam. Amíg párra nem talál az ember, addig elvileg akkor minden másik randi időpazarlás. Vagy pl. ha lesz valakinek egy házassága, ami tart 10 évig, majd elválnak, akkor az is kidobott 10 év? Nem tudom, én nem így szemlélem, hanem ezek élmények, életszaakaszok, élethelyzetek, amelyekbe eleve úgy megyek bele, hogy ott akarok lenni, tehát nem érzem kidobott időnek. Ha valaki úgy megy bele, hogy nem akar ott lenni, az persze kidobott idő, de akkor azt nem értem, hogy miért teszi?
2023. márc. 18. 19:37
 4/8 anonim ***** válasza:
24%

Mivel nincs meg a kémia eleve vágy sincs a randira sem. Mivel te magad írod lutri

Így nem is fog hamyatt homlok rohanni

Ír ennek, annak is, elvan, csetelget, ha majd jön vmi vágy benne, akkor megy randira.

2023. márc. 18. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Covid, messengeren ismertem meg, 2 hónappal később találkoztunk. A 200 km miatt aztán csak hétvégente. Sajnos nem volt meg a kémia, bár lefeküdtünk párszor probaképp, terhes lett, most meg folyamatosan csesztett, pedig Ő sem akarta, én mondom

Vigyázz az online imerkedésekkel.

2023. márc. 18. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Jézusom, #5, minek fekszel le valakivel, ha nincs kémia??

Ha nincs kémia, akkor nincs vonzalom, akkor szex sincs.

2023. márc. 18. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ja vigyázz az online ismerkedéssel, mert ha nem védekezel, felcsinálsz valakit... tuti az online ismerkedés itt a lényeg.
2023. márc. 18. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
5-ős voltam. 200 km oda és vissza 400km, a benzinárakkal akkor sem volt olcsó... havercsajnak jó, de komolynak nem, mivel gyerekes gondolkodásmódja volt mindenről szinte. Lényegében én vezettem be a szexbe, mert szűz volt, a hosszantartó fájdalmas menzesze miatt fogamzásgátló volt felírva neki, amit persze sokszor kihagyással szedet... na itt is megmutatkozik a gyerekes hozzáálása. De szerinted hétvégén a 2 napban ez feltünik?
2023. márc. 18. 21:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!