Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban nem számít a pénz a nőknek, akkor ez mégis, miért gond?
Mármint az, hogy nincs semmi a pasi nevén. A háza, a lakása, a kocsijai, a cége, de még az általa használt bankszámla is, mind - mind az édesapja nevén van. És apuka igen jó kondícióban van, simán elélhet még 30 évet, vagy többet.
Nem azért, mert a pasi bűnöző, csak "önvédelem" a "bányászkodó" lányoktól.
Azért nem akarok ideköltöztetni pasit, mert honnan tudom, hogy nem kezd el verni, és nem tudom innen kitenni?
Vagy adjak mindenkinek bizalmat, hogy biztos nem ver, aztán essek pofára, ha kiderül, hogy olyan, mint minden férfi, és eltöri kezem-lábam?
(irónia)
41. És még a tinilányodat is megdugják, és felrúgják a kutyád. Meg a csapba vizelnek.
(Irónia.)
Kérdező! Engem már a volt férjem megpróbált kisemmizni, meg is lopott nem gyengén, szóval nem, nem a válás utáni lenyúlásra játszom. Sőt, többet nem leszek olyan hülye, hogy még egyszer házasodjak, mert bizony, a férfiak is a pénzre mennek. Így inkább én, mint ők.
26 voltam
Kérdező, eng
Nálunk az a helyzet, hogy a páromnak van egy lakása - az Ő nevén, mert Ő vette. Nekem van egy kertes házam - az ÉN nevemen, mert az az ÉN örökségem. Ez így is marad, és használjuk mindkettőt KÖZÖSEN, mikor úgy tetszik. Én kerékpározom, tehát a kocsi az Ő nevén van. A közös tételeket KÖZÖSEN fizetjük, a magunk örömére vetteket külön a - nevezzük úgy hogy saját pénzünkből. A ház nem anyám nevén van, a lakása nem az apja nevén. Különbség.
Amennyiben összeházasodunk, nem vagyunk restek házassági szerződést írni, számunkra teljesen egyértelmű, hogy az ingatlanok a saját nevünkön maradnak. De nem a szüleink nevén.
Benned ez zavarna. Vállald a felelősséget a saját vagyonodért, mert a gyerekek élnek úgy, ahogy te. A felnőttek felelnek a saját vagyonukért, saját magukért.
Remélem, érted az álláspontomat.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!